Kese var bebek görünmedi

Kitsunedesu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2023
12
2
1
Merhabalar.
Kanda gebelik çıktı kontrol için gittiğimde gebeliğe dair herşey mevcut kese 18 mm fakat şuan bebek görünmüyor dendi. Telefon uygulamasına göre 5+5 im fakat doktor 6+2 görünüyor dedi. 10 gün sonra tekrar bakacak sizce bebek var mıdır yoksa boş gebelik midir çok endişeleniyorum. Beta 3400 küsurlardaydı 5 gün önce baktırdım.

Merhabalar umarım diğer gittiğinizde duymanız nasip olur, bununla ilgili yazıyı okuyun isterseniz ben daha evvel boş gebelik yaşadım çok zor biliyorum ama inşallah sizin öyle değildir belki cihazdan kilodan dolayı falan görememiştir doktor

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-23-10-35-37-81_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    135,6 KB · Görüntüleme: 162
İnşallah olumlu olur 2 hafta sonraya alabildim randevu. Gönderdiğiniz yazıya göre 6.haftalarda ve 20 mm kese civarında görülür diyor belki bu hafta oluşur inşallah

Umarim gorursunuz bebegi. Cok zor bi durum. 2bucuk ay once bos gebelkten kurtaj oldum. Suan tekrar hamileyim ve yine bos gebelikten supheleniyor dr. Pazartesi son kez bakcak insallah gorunuz bu sefer cok zor bi surec. Bazilari 7 yada 8 hafta gorunebiliomus skmayin caninizi

Amin inşallah ikimizde görebiliriz Allah isteyen herkese nasip etsin.

Kızlar biraz araştırdım da boş gebelikte kese tamamen boş görünüyor ultrason görüntülerinde ama benim ultrason resminde kese içinde yolksac var sizce şansım yüksek midir bu durumda

Bende şuan aynı süreci yaşıyorum 6 haftalık hamileyim yolk sac gözüktü ama bebeği göremedi ve hiç güzel konuşmadı aşırı moralimi bozdu doktor. Salı günü tekrar gideceğim inşallah hepimiz bebişlerimizi görebiliriz

Benim doktorda cok olumsuz konustu. Pazartesi tekrar bakcak umudum cok az

Merhaba sonucunuz ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…