- 29 Ekim 2023
- 12
- 2
- 1
- Konu Sahibi Kitsunedesu
-
Merhabalar umarım diğer gittiğinizde duymanız nasip olur, bununla ilgili yazıyı okuyun isterseniz ben daha evvel boş gebelik yaşadım çok zor biliyorum ama inşallah sizin öyle değildir belki cihazdan kilodan dolayı falan görememiştir doktorMerhabalar.
Kanda gebelik çıktı kontrol için gittiğimde gebeliğe dair herşey mevcut kese 18 mm fakat şuan bebek görünmüyor dendi. Telefon uygulamasına göre 5+5 im fakat doktor 6+2 görünüyor dedi. 10 gün sonra tekrar bakacak sizce bebek var mıdır yoksa boş gebelik midir çok endişeleniyorum. Beta 3400 küsurlardaydı 5 gün önce baktırdım.
İnşallah olumlu olur 2 hafta sonraya alabildim randevu. Gönderdiğiniz yazıya göre 6.haftalarda ve 20 mm kese civarında görülür diyor belki bu hafta oluşur inşallahMerhabalar umarım diğer gittiğinizde duymanız nasip olur, bununla ilgili yazıyı okuyun isterseniz ben daha evvel boş gebelik yaşadım çok zor biliyorum ama inşallah sizin öyle değildir belki cihazdan kilodan dolayı falan görememiştir doktor
Umarim gorursunuz bebegi. Cok zor bi durum. 2bucuk ay once bos gebelkten kurtaj oldum. Suan tekrar hamileyim ve yine bos gebelikten supheleniyor dr. Pazartesi son kez bakcak insallah gorunuz bu sefer cok zor bi surec. Bazilari 7 yada 8 hafta gorunebiliomus skmayin caniniziMerhabalar.
Kanda gebelik çıktı kontrol için gittiğimde gebeliğe dair herşey mevcut kese 18 mm fakat şuan bebek görünmüyor dendi. Telefon uygulamasına göre 5+5 im fakat doktor 6+2 görünüyor dedi. 10 gün sonra tekrar bakacak sizce bebek var mıdır yoksa boş gebelik midir çok endişeleniyorum. Beta 3400 küsurlardaydı 5 gün önce baktırdım.
Amin inşallah ikimizde görebilirizUmarim gorursunuz bebegi. Cok zor bi durum. 2bucuk ay once bos gebelkten kurtaj oldum. Suan tekrar hamileyim ve yine bos gebelikten supheleniyor dr. Pazartesi son kez bakcak insallah gorunuz bu sefer cok zor bi surec. Bazilari 7 yada 8 hafta gorunebiliomus skmayin caninizi
Benim doktorda cok olumsuz konustu. Pazartesi tekrar bakcak umudum cok azBende şuan aynı süreci yaşıyorum 6 haftalık hamileyim yolk sac gözüktü ama bebeği göremedi ve hiç güzel konuşmadı aşırı moralimi bozdu doktor. Salı günü tekrar gideceğim inşallah hepimiz bebişlerimizi görebiliriz☹
Doktorlar nedense aynı hemen kötüye yoruyorlarBenim doktorda cok olumsuz konustu. Pazartesi tekrar bakcak umudum cok az
Merhaba sonucunuz ne olduUmarim gorursunuz bebegi. Cok zor bi durum. 2bucuk ay once bos gebelkten kurtaj oldum. Suan tekrar hamileyim ve yine bos gebelikten supheleniyor dr. Pazartesi son kez bakcak insallah gorunuz bu sefer cok zor bi surec. Bazilari 7 yada 8 hafta gorunebiliomus skmayin caninizi
1 subatta kurtaj oldum malesefMerhaba sonucunuz ne oldu
Geçmiş olsun1 subatta kurtaj oldum malesef
Tesekkur ederm. Bos gebelikmi yaşiosunz suan ?Geçmiş olsun
Çarşamba günü doktora gittiğimde kesemin 19 mm olduğunu ama yolk ve bebeğin görünmediğini söyledi 1 hafta sonra tekrar gelmemi bebek oluşmazsa kürtaj önerdiğini söylediTesekkur ederm. Bos gebelikmi yaşiosunz suan ?
Insallah bebegi gorursunz haftayaÇarşamba günü doktora gittiğimde kesemin 19 mm olduğunu ama yolk ve bebeğin görünmediğini söyledi 1 hafta sonra tekrar gelmemi bebek oluşmazsa kürtaj önerdiğini söyledi
Insallah bebegi gorursunz haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?