• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese var ancak bebeği göremedi doktor

Asyelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
22
7
36
34
Merhaba bayanlar 5+4 haftalık hamileyim . Bugün doktor kontrolüne gittim bebeği göremedi cumartesi gününe kadar bekleyelim sonra büyük ultrason ile bakılır yine göremez isek boş gebelik mı dış gebelik mi bakarız dedi. O kadar canım sıkıldı ki anlatamam . Bu durumu yaşayan var mı yada bu konuda bilgisi olan kendimi kötü hissediyorum

Merhaba bayanlar 5+4 haftalık hamileyim . Bugün doktor kontrolüne gittim bebeği göremedi cumartesi gününe kadar bekleyelim sonra büyük ultrason ile bakılır yine göremez isek boş gebelik mı dış gebelik mi bakarız dedi. O kadar canım sıkıldı ki anlatamam . Bu durumu yaşayan var mı yada bu konuda bilgisi olan kendimi kötü hissediyorum
Karından mı vajına mı baktı canın

6+3 te vajinal usg ile gozukmustu bende. Karindan baktiysa bu haftada gorememesi normal

Karından baktı
hem karından hem 5+3 de ^^ bebiş gorunmez zaten cancazım:) yolk sac dıye beslendıgı kese var o gozukur ama vajınal le karından bakma arasında bıle 1 hafta oynuyor. su an gorunmez. haftaya gorunmezse o zaman bakarız demıs. sen ıcını ferah tut ve dua et:)) . tamamen bılgılendırme amaclı kese gorundu embrıyo gorunmedı der degerlendırme bu sorun belırtmek degıl :) ve ayrıca kese gorunmedı mı kı dıs gebelıkten suphelensın?? kese varsa dıs denmezkı

Canım içini ferah tut.. 6 ya da 7 haftalıkken bebek görünüyor genelde yani o kadar geciken var bebek görünmesinde.. Ben mesela ilk gittim 4 haftalıktı kese vardı doktor dedi ki 2 hafta sonra gel dedi 6 haftalık gördüm.. Ama bundan öncesinde 6 +6 haftalıktı.. Yani değişiyor her gebelikte farklı.. Sıkıntıya girme klişe ama biliyorsun stres bebeği etkiliyor 🥰 Rabbim hayırlı eylesin sağlıkla kucağına al inşallah ..

hem karından hem 5+3 de ^^ bebiş gorunmez zaten cancazım:) yolk sac dıye beslendıgı kese var o gozukur ama vajınal le karından bakma arasında bıle 1 hafta oynuyor. su an gorunmez. haftaya gorunmezse o zaman bakarız demıs. sen ıcını ferah tut ve dua et:)) . tamamen bılgılendırme amaclı kese gorundu embrıyo gorunmedı der degerlendırme bu sorun belırtmek degıl :) ve ayrıca kese gorunmedı mı kı dıs gebelıkten suphelensın?? kese varsa dıs denmezkı
Boş gebelik olabilir dedi . Cumartesi gününü beklicez artık .

Boş gebelik olabilir dedi . Cumartesi gününü beklicez artık .
dıs yazdın dıye :)) sen stres yapma kı mınnak etkılenmesın. guzel beslen ve cok yorma kendını haftaya ınsallah el sallar sana :))

KOSKOCAA DOKTOR KARINDAN BAKIYORSA YOK DİYORSA GİTME BİR DAHA:))

Benim şu an 8 haftalık oldu ve 6 haftalıkken karından görmekte zorlandık ama vajinadan gorebilmistik. Geçen hafta net bir şekilde göründü karından . Hemen korkmamalisin ☺️🌼

Canım içini ferah tut.. 6 ya da 7 haftalıkken bebek görünüyor genelde yani o kadar geciken var bebek görünmesinde.. Ben mesela ilk gittim 4 haftalıktı kese vardı doktor dedi ki 2 hafta sonra gel dedi 6 haftalık gördüm.. Ama bundan öncesinde 6 +6 haftalıktı.. Yani değişiyor her gebelikte farklı.. Sıkıntıya girme klişe ama biliyorsun stres bebeği etkiliyor 🥰 Rabbim hayırlı eylesin sağlıkla kucağına al inşallah ..
Amin inşallah. Stres yapmamaya calisicam zor olsa da

Benim şu an 8 haftalık oldu ve 6 haftalıkken karından görmekte zorlandık ama vajinadan gorebilmistik. Geçen hafta net bir şekilde göründü karından . Hemen korkmamalisin ☺🌼
Aslında bana kürtajdan falan bahsetmese dokuz haftalıkken gel bakalım dese ben o şekilde de beklerdim öyle bı konuştu ki . Cnm çok sıkıldı

Aslında bana kürtajdan falan bahsetmese dokuz haftalıkken gel bakalım dese ben o şekilde de beklerdim öyle bı konuştu ki . Cnm çok sıkıldı
Benim de kese bozuk demişti sonra dağıldı kese ben düşük bekledim bir hafta boyunca olmayınca yine gittim bu kez iki kese varmış dedi ve şu an 8 hafta oldu devam ediyor. Yani ne olacağı belli olmuyor sen yine de moralini bozma hakkında hayırlısı olsun canım 🌼

5 haftalıkken kürtajdan bahsedendw ne bileyim tamam bilgilendirme olur ama bu fazla bilgilendirmis. Hem şuan kese gorunduyse şükür diceksin. Bebeğin görünmesi çok düşük bı ihtimal. Haftaya rahatlarsın merak etme. Doktoruda bidaha düşün derim hamilelikte doktor en önemli faktör onun davranışları senin stres yönetimini belirliyor

Hiç canınızı sıkmayın herkeste farklı oluyor kendimden anladığım kadarıyla ben 6. Haftamda doktora gittim karından görülmedi daha sonra 9. Haftamın içindeyken bile karından görünmedi o kadar korkmustum ki vajinal ultrasonla baktı kalp sesinide duydum bebesimide görmüştüm rahatladım sizi anlayabiliyorum o yüzden güzel düşünün güzel olsun inşallah görürsünüz bebisinizi

5 haftalıkken kürtajdan bahsedendw ne bileyim tamam bilgilendirme olur ama bu fazla bilgilendirmis. Hem şuan kese gorunduyse şükür diceksin. Bebeğin görünmesi çok düşük bı ihtimal. Haftaya rahatlarsın merak etme. Doktoruda bidaha düşün derim hamilelikte doktor en önemli faktör onun davranışları senin stres yönetimini belirliyor
Çok haklısınız bu dönemde zaten yeterince kaygiliyken doktorunda böylesi mahvediyo

Back