Kese Var ama Bebek Yok

Ah biz sabırsız hatunlar :KK71:
Çok sevindim senin adına, inşallah rabbim kalp atışlarını da duymayı nasip ettirir.
Ben senin gibi cesaret örneği sergileyemedim :oops: aslında bu haftaiçi ben de gitseydim belki görebilirdim lakin, sabır taşıyım mübarek ısrarla p.tesiyi bekliyorum.
Hadi hayırlısı inşallah canım bende şuan pazartesi bekliyorum rabbim güzel haberler duyurtsun inşallah sen de kalp atışı için mi bekliyorsun canım

kiyamam kuzum bu kadar sikma kendini oluruna birak bak gorunce rahatliyacaksin bosuna stres yapmisim diyeceksin
Merhaba Nasılsın, şükür rabbime bebeğimi görebildim. :) Şuan inana deli gibi mutluyum ve nasıl bunu ifade edeceğimi bilmiyorum. Her şeyin başı sağlık ve sabır :) Desteklerin için de ayrıca minnettarım sana, allah razı olsun. İleriki dönemlerde görüşürüz inşallah.

Merhaba Nasılsın, şükür rabbime bebeğimi görebildim. :) Şuan inana deli gibi mutluyum ve nasıl bunu ifade edeceğimi bilmiyorum. Her şeyin başı sağlık ve sabır :) Desteklerin için de ayrıca minnettarım sana, allah razı olsun. İleriki dönemlerde görüşürüz inşallah.

canim benim cok sevindim bak strese degrr miydi :)
allaha emanet ol birtanem tabi gorusuruz herzaman burdayim

Herşeyin hayırlı si sabir. Dün bizde özel bi hastaneye gittik. Kalp atışını bile duyduk.sanırım cihaza da bağlı görünüp gorunmemesi. Yani eski cihazsa pek net olmaya bilir ondan görünmüyor dur bence

Herşeyin hayırlı si sabir. Dün bizde özel bi hastaneye gittik. Kalp atışını bile duyduk.sanırım cihaza da bağlı görünüp gorunmemesi. Yani eski cihazsa pek net olmaya bilir ondan görünmüyor dur bence
Gittiğimiz yerde bzm de ultrason kötüydü acaba ondan mı görünmedi :KK43: yarını iple çekiyorum özele gitçez

Gittiğimiz yerde bzm de ultrason kötüydü acaba ondan mı görünmedi :KK43: yarını iple çekiyorum özele gitçez

Ultrason görüntüsü ??

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    144 KB · Görüntüleme: 172
Bence de doktorun dikkatinden kaçmış olabilir yada gebelik haftası belki yanlıstir. Değerler çok güzel ve sende tedirgin olacak bir durum yoksa yani fazla olduğunu düşündüğün bi ağrı falan inşallah sorun yoktur. İçini rahat tut. Eminim sağlıklı bir gebelik tir.

X