Kese Var ama Bebek Yok

labaratuar degerleri oynayabiliyor canim dur bakalim hele stres yapma kendine ki bebisi gorebilesin yolk sac gozukmus yavas yavas demekki gec dollenme senin
inşallah canım gec dollenmedır...ama beta hcg ıkı kart artması lazımmıs ya gunden gune ama gecen haftadan dune kadar sadece 1000 deger artmıs rabbım buyuk bakalım pazartesı ınsallah guzel sonuc degerler alırım...benım gbı olan varmı bılmıyorum

insallah birtanem allah yardimcin olsun dualarim seninle

canim sen stres yapma kotuyu dusunme.
bak kendi kendiligine gelmis melegin gec yumurtlamissindir belki bilemeyiz.
allahtan umit kesilmez.
evet canım rabbımden umıt kesılmez dıyorum ya baska dr gttım ona kalsa dun kurtaj yapıyodu dıger dr ıse yolk sac var gayet ıyı dedı...snradan deger dusuk olu vs dedı...bakalım pazartesı yazarım

Bende su an 6 haftalık hamile yim ama bugün gittiğim dr kese var bebek daha görülmüyor dedi. Ama sıkıntılı bişey demedi altan muayene etsem görülür dedi ama haftaya kadar sorun değil dedi. Bakalım artik

çok sagol canım benım senden de herkestende allah razı olsun ınsallah sızde boyle sıkıntılar yktur

rabbim hepimizden razi olsun birtanem dertlesmek istersen bisiler sormak isterden yardimci olmaya calisirim kuzum.
insallah bu durumu atlatir saglikli bir hamilelik ile melegine kavusursun :)

rabbim hepimizden razi olsun birtanem dertlesmek istersen bisiler sormak isterden yardimci olmaya calisirim kuzum.
insallah bu durumu atlatir saglikli bir hamilelik ile melegine kavusursun :)
inşallah canım benım bende sureklı takıp edıcem ınsallah yazısırz bende guzel haberler verırım duyarım

Bende su an 6 haftalık hamile yim ama bugün gittiğim dr kese var bebek daha görülmüyor dedi. Ama sıkıntılı bişey demedi altan muayene etsem görülür dedi ama haftaya kadar sorun değil dedi. Bakalım artik

canim ben 7 haftalikti bebegi gordum oda nasil diyim golgeli gibi bu zaman zarfinda anneye buyuk is dusuyor sikinti stres yasak tamam mi
Guzel morallerle bekleyin randevularinizi..

hayırlısı olsun canım benım sende hıc korkma bak benımde yavs yavas gorundu hıkayemı cok net harfı harfıne yazdım ..gec dollenmedır vs son adet tarıhıne gore mı 6 haftalık

Sağolun kızlar nedense mesaj ların boş geliyor . Meydanaz bence sabırlı ve sakin ol. Rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin. Ve bu kadar şeyler için daha çok erken kürtaj falan yani bunları hiç düşünme bile inançlı ol ve inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın

İnşallah canım sende saglıklı gebelik yaşarsın moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum

RAB hayırlısını versin.
İlk gebeliğin mi? 7.haftada üstten ultrason ile yolk var ise boş gebelik olamaz. geç döllenme olabilir.
Dolayısıyla sana tavsiyem, kanaman yada başka bir sıkıntın yoksa, çok zor biliyorum ama 8. Haftanın sonuna kadar sabret.
RAB yardımcın olsun...

Sagol canım benim tşk cvb yazdığın ıcın.beta degerım bırak hafta içinda düzenli artmış olsaydı ıcın derin oh cekıcektım ama toplam bır hafta içinde bin küsür artmış

Sagol canım benim tşk cvb yazdığın ıcın.beta degerım bırak hafta içinda düzenli artmış olsaydı ıcın derin oh cekıcektım ama toplam bır hafta içinde bin küsür artmış
Rica ederim canım,

Ben boş gebelik sebebiyle kürtaj yaşadım. Çok sıkıntılı bir süreçti. 10 haftanın sonunda kürtaja girdim. Diyeceğim,
Sebep ne olursa olsun Rabbim kimseye bebekle hayal kırıklığı yaşatmasın.

Sonuçlar klinikten kliniğe değişebiliyor. Ayrıca yolk görünmüş.
Sen daha 7 haftadasın, hala şansınız var. Zor biliyorum,
emin ol şuan kaygını anlıyorum. Ama umudunu yitirmemeye
sakince beklemeye çalış..
Umarım çok güzel haberler duyarsın...

İnşallah canım sende güzel haberler alırsın yolk sac göründü ama beta fazla artış göstermemiş

sagol canım benım cok tesekkurler cvb yazdıgın ıcın sende kendıne cok ıyı bak
kızlar bugun dayanamadım gtttım dr...normalde pazartesı gtmem lazımdı...kan tstı verdım 9000 küsür olan degerım bugun tam 10000 olmuş....progesteron tahlılım gunden gune dusmustu en son pazartesı 9 idi...bugun ise 60 olmus...dr uzulme sımdılık ıyı nıye takılıyosun degerlere pazartesı gel dedı...eeee sız dedınız ölü yok olusmaz yasamaz vs...içimden bır umt dussede cıksada uzuldum geldım dedım...oda ben degerlere gore konustum suan erken bısey dıyemem bugun ku sonuc gayet ıyı...kalp atısını duymadan bu degerlere bakma dedı.....şaştım kaldım...ne sevınıyorum ne uzuluyorum rabbım ne verırse

Ah biz sabırsız hatunlar
Çok sevindim senin adına, inşallah rabbim kalp atışlarını da duymayı nasip ettirir.
Ben senin gibi cesaret örneği sergileyemedim aslında bu haftaiçi ben de gitseydim belki görebilirdim lakin, sabır taşıyım mübarek ısrarla p.tesiyi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…