Kese Var ama Bebek Yok

mrb bende hamıleyım sata göre 7 haftalık bu hafta yolk sac gorundu..ama dr ölü bebek dıyı degerlerıme gore...zaten bır haftadır yk bos gebelık kurtak kımyasal gebelık dıye dıye uzduler benı sımıdede yolk sac var ölü dıyolar

hemen olu bebek deyip kestirip atmasin ya belki gec dollenme bekle bakalim 1 hafta daha allahim yar ve yardimcin olsun insallah gozukur birtanem

hemen olu bebek deyip kestirip atmasin ya belki gec dollenme bekle bakalim 1 hafta daha allahim yar ve yardimcin olsun insallah gozukur birtanem
inşallah inşallah canım eger ıstersen anlatırım... bu son hafta neler yasadım neler rabbım bılır..dua et degerım dusuk cıkmıs dıye dr eger labaratuar hatası deılse bu ölü bebek dedı..dun yolk sac gorunmustu baska dr dırekt kurtaj bos gebelık demıstı...dun yolk sac gorundu beta degerım az artmıs progesteron cok dusmus umıtsız gtmıstım umıt adım ama degerlerı duyunca umudım kırıldı bakalım pazartesıye kaldı..inşallah bebek ölü deildir

insallah kuzum bol bol dua et bende edicem insallah bebisinide kalp atisinida duyarsiniz beta cokmu dustu

insallah kuzum bol bol dua et bende edicem insallah bebisinide kalp atisinida duyarsiniz beta cokmu dustu
canım gunlerım gectı son adet tarıhım 18 mart bugun yarın derken adetım gectı dr gttım...beta hcg 806 gıbı bısey cıktı..dr alttan baktı kese gorundu 3 dört haftalık dedı...progesteron degerım ıse 11 küsürlü cıkmıs...bununla ılgılı bısey demedı...haftaya gel dedı...gttım bu kez kese karnımdan göründü kese bıraz kucuk mu ne dedı...neyse karnından gorunmesı ıyıdır dedı...yıne kan testı ıstedı...eger beta degerın 6400 ustuyse korkma dedı...8000 küsür cıktı...progesteronum ise bukez 13.48 cıkmıs...sonuclar gec cıktıgı ıcın yıne aradım...beta degerın ıyı ama progesteronun bıraz dusuk cıkmıs ıgne ve hapa basladım...neyse bukez suphelendım gecen persembe baska dr gttım durumu anlattım...oda bu degerlerle kalp atısı alınması lazım dedı..ultrasona soktu alttan baktı baktı uzun uzun ya bu degerlerle bos gebelık anarmol kurtaj olman lazım ıyıdeıl dedı...derken keseyı yaklastırdı ıcınde asagya dogu degısık bır sekıl vardı bebek desem deıl anarmal bısey bu olamamış ölmüş vs dedi...bos kese resmını verdı oda kan tahlılı ıstedı...neyse verdım onuda aradım...dgerlerın artmıs ama anarmal gebelık dedı yarın gel bakayım ama kurtaj dedı...neyse sabah oldu gttım baktı baktı kese bos ıkız desem ıkız deıl kese yamuk...yok ıcınde bısey var buda bebek deıl vs vs kesın kurtaj dedı...onun kan testınde ıse beta degerım 11000 küsür cıkmıs progesteronum ıse 11 küsür...derken cok uzuldum pazartesı gunu asıl doktoruma gttım ümitsizce....ama ona baska dr gttım demedım...muane ettım aaa bır baktık ekranda yolk sac kesesı olmus haftaya gel kalp atısı duyalım ınsallah dedı...cok sevındım ıster ıstemez cunku dıger drun gsterdıgı resımle bu cook cokkk farklı tepede yolk sac kesesı vardı...neyse dr yıne kan tahlılı ıstedı...onun dedımya gecen hafta pazartesı yaptıgı testte 8000 küsürdü deger...ama dunku test sonucum 9000 küsür cıkmıs progesteronum da ılac ıgne kullanmama ragmen 9 küsür cıkmıs...aradım dr eger labaratuar hatası deılse bu ölü gebelik dedi degerın dusuk dedi pazartesı gel dedı cok uzuluyorum

C

sen detayli anlat bakalim canim dertlesmis oluruz hem belki biraz acilirsin
cok sagol canım benım ınan konusmaya ıhtıyacım var...son durumum bu ama basına gıdıcek olursak...yasım 25 3 yıldır evlıyım ılk yıl cocuk dusunmedık vs baktık olmuyor...dr gttık tum testlerım yapıldı sukur temız cıktı ama dr cok hafıf onmesız polıstık over var dedı oda gebelıge engel deıl...kılo yapar sıvılce yk sac doker vs dedı...bıde cogul gebelık olabılır dedı...esıme bakıldı hersey normal ıyı..ama varıkosel teshıs koyuldu amelıyat oldu...ileri hız hep 0 cıktı amelıyat snrası...derken aralıkta asılama oldu tutmadı..derken bu ay kendılıgımden hamıle kaldım

Cnm bence de biraz daha sabırlı ol. Kimyasal gebelik kese olusmadan kendiliğinden sonlanir. Ben 3 ay önce yaşadım. Kanama gitmedikçe üzülme. Yani öyle olsa bile kurtaja gerek yok .umarım gebelegin sağlıklı bir şekilde ilerler

labaratuar degerleri oynayabiliyor canim dur bakalim hele stres yapma kendine ki bebisi gorebilesin yolk sac gozukmus yavas yavas demekki gec dollenme senin

canim sen stres yapma kotuyu dusunme.
bak kendi kendiligine gelmis melegin gec yumurtlamissindir belki bilemeyiz.
allahtan umit kesilmez.

inşallah canım benım sımdılık sukur kanama vs yok bakalım beklıyorum

A

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…