Merhaba arkadaşlar,
BetaHCG değerim 11.610,87 olup, bugün dr muayenesinde kesenin olduğunu lakin, bebeğin olmadığından bahsetti. Kan testime göre tahminim 4 ya da 5 haftalık gebeyim. Bu haftalar için kesenin olup da bebeğin olamaması normal midir? Değerli bilgilerinizi paylaşacağınızı ümit ediyorum, sevgiler.
Visneli_Turtam, gerçekten mi. Ay çok sevindim, sıkıntı olmaz yani. Allah razı olsun
ever birtanem ne demek allah hepimizden razi olsun.
biraz sabir edip bekliyeceksin dikkat ediceksin bu sure zarfinda.
insallah bebisi gorup kalp atisini duyarsin asil seruven ondan sonra basliyor :)
ben 4 haftada keseyi
5 haftada kesenin içindeki yolk sac ı
6 haftada bebeği ve kalp atışını gördüm
Gerçekten önemli bir konuya deyindiniz, daha basite indirgeyerek anlatan yok, maalesefBana da öyle demişti,bizlerin anlamadığı dili konuşan doktorlara gıcık oluyorum.Demiyorlar ki vücut rahmini keseyi hazırlamış ama embriyo sağlıkla buraya yerleşecek mi,şu an biraz beklemeliyiz süresi var, diye. Sabret canım,bir sonraki muayeneye dek bekleyeceksin,sağlığına dikket et.
Ben 5binken hamile olduğumu öğrendim. Bir hafta sonra gittim kontrole ki her gün ikiye katlanır değer hesaplayın, sadece kese vardı yolk falan da yoktu. Obur hafta gittiğimde gördüm bebeği. Çok araştırıp germeyin kendinizi. Varsa ekmegi yiyecek bu dunyada, dogacak elbet. Strese sikintiya sokmayin kendinizi.
5+5 ken keseyi gorduk bebek yoktu 6+5te bebegi gorduk.o zaman bile nokta kadardi daha. Zaten cok erken canim hic bir sorun yok yani.hic bebisini kendini uzme haftaya gorursun insallah :)Merhaba arkadaşlar,
BetaHCG değerim 11.610,87 olup, bugün dr muayenesinde kesenin olduğunu lakin, bebeğin olmadığından bahsetti. Kan testime göre tahminim 4 ya da 5 haftalık gebeyim. Bu haftalar için kesenin olup da bebeğin olamaması normal midir? Değerli bilgilerinizi paylaşacağınızı ümit ediyorum, sevgiler.
Çok teşekkür ederim, görüşmek üzere
Merhaba arkadaşlar,
azcık sabret annesi..kafanı kurcalama şimdiden
işte biz yaşadık başlarda o tedirginlikleri o yapmasın diye yazdımkolay değil canım bi de ilk hamileliğiyse benim gibi kendini parçalar ama sonunda allaha sükür bu günlere geldik kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah minnaklarımızı ayyy düşününce bile heycanlanıyorum...
işte biz yaşadık başlarda o tedirginlikleri o yapmasın diye yazdımamin inşş
allah razı olsunişte biz yaşadık başlarda o tedirginlikleri o yapmasın diye yazdımamin inşş
allah razı olsunevet canım haklısın boşuna bebişlerimizi stresse sokmayalım ..