Kese var ama bebek görünmüyor

sibellli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
7
3
25
6+6 günlük hamileyim bugün doktora gittim doktor bey kese 12 mm boyutumda 5 haftalık kese ile uyumlu dedi geç döllenme varmış muhtemelen
Bu durum normal mi acaba kalp atışları ve bebek ne zamandan sonra kesede görüntülenmeye başlar ki

6+6 günlük hamileyim bugün doktora gittim doktor bey kese 12 mm boyutumda 5 haftalık kese ile uyumlu dedi geç döllenme varmış muhtemelen
Bu durum normal mi acaba kalp atışları ve bebek ne zamandan sonra kesede görüntülenmeye başlar ki
Şuan 5 haftalıksa 7 haftalıkken hem bebeği görüp hem de kalp atışını dinleyebilirsiniz

Yaa inşallah çok sağolun
haftaya randevu verdi tekrardan sabırla bekliyoruz
Ama şunu unutmayın
Tabii ki hep umutvari olun sürekli telaşla geçirmeyin ama hamilelikte her zaman her ihtimal var
Allahla aranızdaki bağı sağlamlaştırın ve takdirin onda olduğuna inanın kendini daha rahat ve relax bırakın

Bugün muayeneye gittik bebeğimizi zorda olsa görebildik 6 haftalıkmiş şu an
Ama kalp atışı yavaş dedi doktor daha yeni oluşuyor muhtemelen dedi 11 gün sonraya randevu versi gelin tekrar bakalım dedi
Biz de acaba gelişme geriliği olurmu diye endiselenmeye başladık
acaba 6. haftalık ta nirmal mi bu yok risk hala varmi ki
IMG-20240614-WA0018.jpg

Bende geç döllenmeden dolayı 8.haftada gördüm

Bende geç döllenmeden dolayı 8.haftada gördüm
Maşallah ya İnşallah sorunsuz ilerler
doktorlar çok kortuyor
Dün gelseniz belki kalp atışı bile duyulmazdı diyor ama Bugün yeni yeni duyulmaya başladıysa minicik kalbin de küt küt atması gerekiyor diyor doktor
çok endişelendiriyor

Maşallah ya İnşallah sorunsuz ilerler
doktorlar çok kortuyor
Dün gelseniz belki kalp atışı bile duyulmazdı diyor ama Bugün yeni yeni duyulmaya başladıysa minicik kalbin de küt küt atması gerekiyor diyor doktor
çok endişelendiriyor
Merhaba son duruumunuz nedir? Bende en son gittiğimde kalbi yavaş atıyor hızlanması gerek ama daha yeni oluştuğu içinde olabilir dedi endişelendirdi doktor beni çok tedirginim

Merhaba son duruumunuz nedir? Bende en son gittiğimde kalbi yavaş atıyor hızlanması gerek ama daha yeni oluştuğu içinde olabilir dedi endişelendirdi doktor beni çok tedirginim
Şu anlık herşey normal gibi 8. haftanin içindeyim hamilelik semptomları devam ediyor bulantılar karın ağrıları falan
Çarşamba gününe randevumuz var
o zaman inşallah herşey yolunda gidiyor olur diye dua ediyoruz

Şu anlık herşey normal gibi 8. haftanin içindeyim hamilelik semptomları devam ediyor bulantılar karın ağrıları falan
Çarşamba gününe randevumuz var
o zaman inşallah herşey yolunda gidiyor olur diye dua ediyoruz
Bende 6+5 im bugün çarşamba gidicez tekrar kontrol için. Cuma sabah kahverengi lekelenme yaşadım acilen en yakın hastaneye gittim kendi doktorum istirahat et progestan basla önemli bisey yok dedi ama ben duramadım tabi baska doktora gittim. Orda kalbini dinledik ilk 120 cıkması gerekiyo kalp atısı senin 110 hızlanması lazım ama yeni atmaya basladığı icinde olabilir falan dedi işte bakalım çarşamba ikimizde hayırlı haberler alalım inşallah🥹🤲🏻

Bende 6+5 im bugün çarşamba gidicez tekrar kontrol için. Cuma sabah kahverengi lekelenme yaşadım acilen en yakın hastaneye gittim kendi doktorum istirahat et progestan basla önemli bisey yok dedi ama ben duramadım tabi baska doktora gittim. Orda kalbini dinledik ilk 120 cıkması gerekiyo kalp atısı senin 110 hızlanması lazım ama yeni atmaya basladığı icinde olabilir falan dedi işte bakalım çarşamba ikimizde hayırlı haberler alalım inşallah🥹🤲🏻
Bugün doktora gittim şükür kalp atışları güzel dedi doktor bey anladıkki hiç endişelenmeye gerek yokmuş
inşallah mutlu mesut bebeğinizi kucağınıza alırsınız☺️

Bugün doktora gittim şükür kalp atışları güzel dedi doktor bey anladıkki hiç endişelenmeye gerek yokmuş
inşallah mutlu mesut bebeğinizi kucağınıza alırsınız☺️
Bizimde herşey yolundaymış çok şükürrr💕 aminn inşallah sizde,tüm bekleyenlerde🥰

X