Kese sekline gore cinsiyet tahmini

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.567
501
Merhabalar
9+5 im karından ultrason yapıldı burada kese şekline göre tahminde bulunan arkadaşları gördüm rica etsem benim kinide bakabilir misiniz çok merak ediyorum :)

Eklentiler

• 20221222_102830.jpg
    20221222_102830.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 963
  • 20221222_102826.jpg
    20221222_102826.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 1.083
Tahminimce kız sadece bir tahmin erkekler fasulye şeklinde olup sola yerlesyo dyolar ☺️ kızlar yuvarlak kese sağa
Ya çok teşekkür ederim yorumladiginiz için 🙏 tabiki öncelikle sağlık öncelikli duam sağlıklı olması, ama allahta biliyor kızım olsun çok istiyorum insallah öyledir suan 11+5iz . 12. Haftadan sonra belli olur dediler bakalim hayirlisi Allah tan , cok teşekkür ederim

Bende cinsiyeti için gün sayıyorm zaman hiç gecmyo 😅 biz henüz 10+3uz ama rüyamda sürekli oğlum olduğunu görüyorum çin takvimi erkek diyor kesem fasülye gibi 😅 bakalım bunlar nekadar doğru çıkacak

Ya çok teşekkür ederim yorumladiginiz için 🙏 tabiki öncelikle sağlık öncelikli duam sağlıklı olması, ama allahta biliyor kızım olsun çok istiyorum insallah öyledir suan 11+5iz . 12. Haftadan sonra belli olur dediler bakalim hayirlisi Allah tan , cok teşekkür ederim
Öğrendiniz mi cinsiyeti merak ettim ☺️

E185E182-3EB1-495F-89CD-F0B84FB92A67.jpeg
lütfen yorum yapın rica ediyorum karından 6+6 normalde 8 haftalık olması lazımdı 1 hafta geç döllenme var mide bulantısı kusma yok çok merak ediyorum ilk bebek olacak

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 Teoriler neydi acaba bende merak ediyorum 🙈🙈
Kese şeklim tam fasulye kalp şeklindeydi çocuk sola yakın yerleşmişti çin takvimi erkek diyordu. Ramzi teorisine göre erkek dyordu erkek gerçekten. Bde ben hiç kız görmedim hep erkek gördüm ruyamda emindm ztn doktor deynce hiç şaşırmadım

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 Teoriler neydi acaba bende merak ediyorum 🙈🙈
Valla canım çok teori var aslında ama ben sanırım inanmadıgıma bende hiç biri tutmadı 😄 kesem fasulye gibiydi ama bebegim kız olucak nasipse genelde fasulye gibi olunca erkek derler. Nub ta tutmadı. Çin takvimine inanmadıgımdan bakmamıstım öğrenince baktım oda tutmadı tutanlar var oda tesadf bence bilmiyorum yani bende böyle oldu😄 hayırlısı olsun hakkında sağlıkla gelsin bebeğin 🥰

X