Merhaba, kese şekline takılma ultrason kaliteleri bile fark ettiriyor. Ya da ultrason açısına göre değişiyor. Benim 7.hafta görüntüsü bu mesela uzun değişik bi şekilde. Şimdi 19 haftadayız çok şükür. Sağlıkla gelsin bebişlerimizKızlar merhaba bugün daha çok yeni kalp atışı duyduk 5+5 dedi doktor geç döllenme ile hamile kaldım on gün sonra daha net duyarız artık dedi kese görüntüsü fotoğraftaki gibi. Söylendiği gibi cinsiyetle mi ilgildir kesesi böyle olan var mı bu bir sorun vs oluyor mu ilk olunca insan tedirgin oluyor
Ultrason karından
HepimizinkiniYaa rabbim bagislasinkese sonra yuvarlaklasti mi peki yoksa hep böyle ama sağlıklı devam mı etti birde cinsiyeti nedir
Aynen aynen kese normal takma kafana sağlıkla gelsin5+5 kalp atışı doktor var çok minik dedi ama tam duyamadım 10-15 gün sonra tekrar gel dedi o zaman kese durumu normal sanırım tek yaşayan ben değilim
Ultrason cihazını tuttuğu yere göre Farklı görünür tabi ki kese,kalp atışını duymuşsunuz maşallah doktor da sorun yok dediyse niye boştan yere can sıkacak yer arıyorsunuzKızlar merhaba bugün daha çok yeni kalp atışı duyduk 5+5 dedi doktor geç döllenme ile hamile kaldım on gün sonra daha net duyarız artık dedi kese görüntüsü fotoğraftaki gibi. Söylendiği gibi cinsiyetle mi ilgildir kesesi böyle olan var mı bu bir sorun vs oluyor mu ilk olunca insan tedirgin oluyor
Ultrason karından
Merhaba. Ben de bugün kese görmeye gittim. Kese değişik dedi bana da sat a göre 5+2. Bir haftaya netleşir nolduğu dedi sağlıklı mı değil mi diye dedi. Tabi ki ben çok üzgünüm şuan durmadan ağlıyorum. Başka bir doktora daha gitmeli miyim diye düşünüyorumKızlar merhaba bugün daha çok yeni kalp atışı duyduk 5+5 dedi doktor geç döllenme ile hamile kaldım on gün sonra daha net duyarız artık dedi kese görüntüsü fotoğraftaki gibi. Söylendiği gibi cinsiyetle mi ilgildir kesesi böyle olan var mı bu bir sorun vs oluyor mu ilk olunca insan tedirgin oluyor
Ultrason karından
Doktorunuz bir sıkıntı olduğunu belirtmediyse korkulacak bir sıkıntı yoktur canım merak etmeKızlar merhaba bugün daha çok yeni kalp atışı duyduk 5+5 dedi doktor geç döllenme ile hamile kaldım on gün sonra daha net duyarız artık dedi kese görüntüsü fotoğraftaki gibi. Söylendiği gibi cinsiyetle mi ilgildir kesesi böyle olan var mı bu bir sorun vs oluyor mu ilk olunca insan tedirgin oluyor
Ultrason karından
İlk 172,416,1014 şeklinde gitti bugün tahminen 2000 küstülersedir diye düşünüyorumMerhaba, doktorunuza hastaneye güveniyorsanız bekleyin derim her seferinde aynı psikolojiyi yaşamaya gerek yok ama sat a göre hesaplama geç döllenme varsa çok doğru olmayabiliyor. Bana doktorum cihazda gün hafta görünmeye başlayınca ölçüm yapinca tam bilgi vermişti ilk kaç beta ile öğrendiniz ve sonra tekrar beta baktirdiniz mi
Belirsiz dediDoktorunuz bir sıkıntı olduğunu belirtmediyse korkulacak bir sıkıntı yoktur canım merak etme
Beta artışı guzel ama çift katlarda artmış olması gerektiği gibi beklemek bu aşamada zor ama psikolojini sağlam tutman cok çok önemli dua etİlk 172,416,1014 şeklinde gitti bugün tahminen 2000 küstülersedir diye düşünüyorum
Nolur benim için dua edinBeta artışı guzel ama çift katlarda artmış olması gerektiği gibi beklemek bu aşamada zor ama psikolojini sağlam tutman cok çok önemli dua et
Ben o yolları geçtim şükür 15 haftamız bittiDoktorunuz bir sıkıntı olduğunu belirtmediyse korkulacak bir sıkıntı yoktur canım merak etme
Rabbim sizij de hepimizin de yavrularını bağışlasın doktor kontrolünden sonra yazın yineNolur benim için dua edin
Amin inşallah hepimizin evladını bize bağışlasın Rabbim dağlıkla sıhhatli kucaklarımıza alalımRabbim sizij de hepimizin de yavrularını bağışlasın doktor kontrolünden sonra yazın yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?