Kese şekli normal, kalp atışı var ama çok yavaş gelişiyor

sewils88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
662
1.141
35
Merhaba kızlar. Tüp bebek tedavisiyle 7+3 haftalık hamileyim. Aslında ikizdi ama ikinci bebeğimin kalp atışını hiç duyamadım ve geçen haftaki muayenede düştüğü anlaşıldı. Diğer bebeğimin kalbi 5 haftalıkken atmaya başladı ve hala atıyor. Dün gittiğim doktor kese şekli normal kalp atışı normal ama gelişimi yavaş dedi. 7+3 olması gerekirken 6+4 gibi dedi. Baştan popoya 7 mm.Haftaya gene gideceğim kontrole. Benim pek ümidim yok ama sizce hayata tutunabilir mi bebeğim? Bu şekilde olup da bebeği normal boyutlara ulaşan var mı? Kese gelişimi için yenilip içilen bişey var mıdır? Bu arada kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum

Geç dollenme olabilir benimde geçen muaynemde 6 gün gerideydi ilk zamanlar olabiliyormuş boyle zamanla aradaki fark kapaniyormis

Progestan zaten kese yi saglamlastirir kanamayı engeller yiyecek olarak ceviz tüket her sabah kahvaltında süt ürünleri muhakkak olsun daha sonra allaha tevekkül et bebeğin sağ salim kucagina alman dileğiyle cnm

Ilk haftalarda benimki de 1 hafta geriydi.Cok uzulmustum.Cok sukur bi sonraki kontrolde yakaladi haftayı.Senin de oyle olur canım.

Canım hiç üzülme benimde normalde 8+3 olması gerekirken ultrasonda 7+4 görünüyor haftanla aynı ilerlemeyebilir yumurtlama geç olmuştur geç göllenme olmuştur doktorum bunun sorun olmadığını ilerde haftasını yakalıycağını söyledi muz, ceviz, süt ürünlerini eksik etme, stres yapma en önemlisi duanıda sürekli yap rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın

Benim 8+2 ama 7+4 gorunuyor bu hafta içi gitmem gerekiyor minigimi 6 haftalik ken görduk ama kalp atisi için gidicez inşallah fark kapanmıştır bizimde

Kontrolden geldim. Tam 2 aylık şu an. Bu hafta 6 mm büyümüş 7mm den 13 milime. Hala 1 hafta gerideyiz ama bunun dışında bi sıkıntımız yok Allah'a şükür:)

Arkadaşım bende dün gittim aradakı fark kapanmış merak etme zamanla seninki de kapanır zaten bu sorun değil önemli olan keseyle uyumlu olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…