kese - sat uyumsuz :(

arsivist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
220
3
merhaba, ben sat'a göre 5+3 günlük hamileyim ama bugün doktora gittiğimde doktor kesenin çok minik olduğunu ve ve 4 haftalık göründüğünü söyledi. dün de kahveregi lekenlenmelerim oldu. doktor şimdilik beklemekten başka çare yok dedi. kese etrafında bir kanama görünmüyor. düşük vs diyemem henüz erken dedi. tabi vajinl ultrason dedi ama ben eski vajinismusluyum hatta hala tam olarak yenmiş sayılmam yok dedim ben ypamam. ne yapmalıyım başka bir dokora mı gitmeliyim beklemeli miym? fikirlerinize ihtiyacım var :KK43:

canım seninle aynı durumdayız benimde sata göre 6 hafta olması gerekiyordu
ama doktor usg ile bakınca ancak 5 haftalık dedi iki gündürde kahverengi lekelenmem var
bugün 4de doktora gidicem yine bakalım ne diyecek dönünce yazarım sanada

saol canım güzel haberler getirirsin inş. peki sana düşük önleyici ilaç verdiler mi;? yani doktor başından mı savdı beni ondan çekiniyorum :KK43:

doktor tehlike görünce progestan verir
hap olarak oda olmazsa iğne bana bişey vermedi tehlike yok demişti
1 hafta önce gitmiştim ama iki gündür geçmedi lekelenme
bugün ne diyecek bakalım sen emin olmak istiyosan başka bir doktora daha görün bence
vajinal usgyede girebilsen emin olurdun

uzme kendini bir hafta geriligi onemsemiyor doktorlar, arayi kapatirsin ilerde, sen kendine dikkat et, yemene icmene bol bol su; 3 litre en az, sicak diye arti iki bardak diyorlar hatta.kendini rahatlat, Allahim sana emanet bebegim, hayirlisini ver diye dua et. gerisini lutfen takma. birkac haftaya Insallah guzel haberlerini de vericeksin bize. bir hafta gerilik gercekten problem degil bundan sonrasi onemli.

bu arada arkadasim mesajini tekrar okudum, ustten bakildigi icin de net gorulmez, hele alttan bakilmadan bunu hic takma. biraz sabret bir haftaya bak farkli olucak sonuc, alttan bakilmadigi icin kalp atisini da gec alirsin, sonradan bunu dert etme diye bastan soyluyorum. sana tavsiyem ayrintili ultrason yapilan bir yerde baktirman tabii doktoruna sorarak. ama buyuk ihtimal ustten bakildigi icin ben ayni hafta 4 doktor gormustum ikisi ust uste ayni gun, mmlik hesaplar oldugu icin hepsi farkli olcuyor. sen bol suyunu ic, gonlunu ferah tut. Insallah her sey gonlunce olur.

canım alttan baktırsan cok daha net gorurdun aslında. özlem80 inde dedıgı gıbı ustten cok net goruntu alınmıyor. benımkı 10 haftalık cok net goremedı ve dun yıne alttan baktı. endıselenme sen 1 haftalık bı farkı kabul edıyor doktorlar. bebegın saglıklıysa kalbı atıyorsa uzme kendını ıcını ferat tut. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.

öncelıkle bebişlerinz hayırlı olsun arkadaslar.bende sızın gıbıydım doguma kadar 1-2 hafta gerıden gıttı bebegım ama hıc sorun olmadı bende düşük tehlıkesı yasadım lekelenmelerınz varsa dıkkat edın kendınıze olurmu kızlar?rabbım tamamına erdirsin inş.

çok teşekkür ederim kızlar. ben de iyi hissediyorum kendimi. inş birşey yoktur. ctesi tekrar gidicem bu arada mutlaka değişiklikler olcaktır. inş bir sorun olmaz. rabbim herkese hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.

canım bende bugün doktora gittim doktor pek ilgilenmedi
usg bakmadı bile sadece beni dinledi ve progestan verdi
düşecekse zaten düşer dedi eğer düşmezsede haftaya
kalp atışlarını duyarız dedi (bende kendi kendime bir doktor bu
kadarmı odun olur dedim) şimdi beklemekten başka şansımız yok

aynı dert bendede var canım şuan sata göre 8 haftalık hamile olmam lazım iken 6 haftalık hamileyim ultrasona göre.son adet tarihimde 7 haziran.ama benim adetlerim düzensizdi ona bağlıyo doktor.Bakalım perşembe kalp atışını dinlemeye gidicez ne diycek doktorum.

canım bende bugün doktora gittim doktor pek ilgilenmedi
usg bakmadı bile sadece beni dinledi ve progestan verdi
düşecekse zaten düşer dedi eğer düşmezsede haftaya
kalp atışlarını duyarız dedi (bende kendi kendime bir doktor bu
kadarmı odun olur dedim) şimdi beklemekten başka şansımız yok

nedir bu yaa biz bebeğimizden bahsediyoruz onlar da sanki bir eşyadan :KK43: günahtır :KK43: insanda ne moral bırakıyorlar ne bişey. doktor faktörü o kadar önemli ki. ben doktor aramaktan helak oldum şimdi nereye gitsem ne yapsam kararsız kaldım :KK43: inşallah bir sıkıntı yaşamazsın

aynı dert bendede var canım şuan sata göre 8 haftalık hamile olmam lazım iken 6 haftalık hamileyim ultrasona göre.son adet tarihimde 7 haziran.ama benim adetlerim düzensizdi ona bağlıyo doktor.Bakalım perşembe kalp atışını dinlemeye gidicez ne diycek doktorum.

inş duyarsın kalp atışlarını. :nazar:

nedir bu yaa biz bebeğimizden bahsediyoruz onlar da sanki bir eşyadan :KK43: günahtır :KK43: insanda ne moral bırakıyorlar ne bişey. doktor faktörü o kadar önemli ki. ben doktor aramaktan helak oldum şimdi nereye gitsem ne yapsam kararsız kaldım :KK43: inşallah bir sıkıntı yaşamazsın

sorma arkadaşım usg ile baksa görecek zaten düşük kanamasımı
yoksa bebek yerleştiği içinmi olduğunu rahat ederiz die özel hastaneye
başlamıştım ama değiştiricez böyle giderse Allahım herşeyin
hayırlısını nasip etsin sen ne zaman gidiceksin bi daha doktora

arkadaşlar hakılılar canım sen bol bol su iç kendini sıkma ferah tut, üzmemeye çalış kendini, üstten bakıldıgında net gözükmeyebiliyor birde sata göre hafta tutmamasıda normal herzaman yumurtlama aynı dönemde olmayabiliyor biraz geç yada biraz erken olabiliyorki buda bir hafta rötara sebep olabilir. umarım herşey yolunda gider saglıklı bir gebelik yaşarsın canım

arkadaşlar hakılılar canım sen bol bol su iç kendini sıkma ferah tut, üzmemeye çalış kendini, üstten bakıldıgında net gözükmeyebiliyor birde sata göre hafta tutmamasıda normal herzaman yumurtlama aynı dönemde olmayabiliyor biraz geç yada biraz erken olabiliyorki buda bir hafta rötara sebep olabilir. umarım herşey yolunda gider saglıklı bir gebelik yaşarsın canım

evet arkadaşın dediği doğru benimde son adet tarihime göre 7 haftalık çıkıyor ama doktor 4 haftalık dedi günü gününe olucak diye bişey yok ama açıkçası bende endişeliyim ultrasonda gördük 2 hafta sonra da kalp atışlarını dinlemeye çağırdı bebişlerimiz Allaha emanet..

evet nuray, ben de senin gibiyim elbette geç döllenme vs olabilir ama doktorun tavrı umursamazlığı canımı sıktı leke var diyorum kese çevresinde kanama yok diyor tamam yok da bu ne. biraz açıklamaya çalışsaydı. ben ona leke diyorum o bana günde 3 porsiyon süt ve süt ürünleri diyor her allahım yarabbim :KK43:

SAT ve kese ölçüleri genelde tutmaz. Heleki Tüp bebek ve aşılamada hiç tutmuyor. SAT ve transfer tarihleri arasında oldukça zaman oluyor. mantıklı olmak lazım.1-2 hafta fark atıyor. Ben 7. haftayı bitirdim ama keseye göre 5 hafta :))) doktorun gazına geldik hevesle gittik kalp atışlarını duyamadık doğal olarak.

Canınızı hiç sıkmayın sizler anne adayısınız öyle doktorları allaha havale edin gitsin. Benim doktorum gata dan emekli albay o kadar sert bir doktor olmasına rağmen böyle salakça ve moral bozucu konuşmadı. bende 6+2 hamileyim dün gittim kontrole aynı şeyi banada dedi. 1 hafta geriden geliyormuş bebek. kesede bebekte göründü ama boyut küçük. problem vermı dedim. kısa ve net cevap verdi hayır geç döllenme. bu kadar işteeeee. neden insanların moralini bozarlar anlamıyorummmm. günahh günah.

mrb canım korkulacak bişey yok yedi haftalıkken doktora gitmiştim. doktor bu bebek yedi değil altı haftalık gözüküyor dedi. bende korktuğum için karnımdan bakmıştı bayağı zorlanmıştı hatta bol su içtim idrar gelince ultrasondan baktı. sonra bir hafta sonra bakalım bu bebek ya geç döllenme olmuş dedi ya da gelişmiyor düşük olabilir diyebiliriz dedi. bende adet düzensizliği vardı büyük olasılıkla geç yumurtlama dedi. bir hafta sonra baktığında yine net birşey söylemedi. iki hafta sonra bakalım dedi. o zaman gittiğimizde zaten görünür hale gelmişti herşey çok normal adet düzensizliğinebağlı olarak geç döllenme olmuş dedi. hatta son adet tarihimi bir hafta ileriye çekti. içini ferah tut ben o zaman hiç korkmamıştım. şimdi 26 haftalık hamileyim

X