Kese oluşumu

mervenzzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
27
8
25
Kızlar selamm ben en son cumartesi gittiğimde betam 3955 çıktı. Bugün de doktora gittiğimde keseyi ve embriyoyu gördü. Fakat yumurtalığımda kist olduğunu söyledi . Bebek 5 hafta 2 günlükmüş . Geç döllenme olduğunu söyledi ardından 10 gün ileri çekti son adet tarihimi. Bebeğin kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. Kanaman olursa daha erken gel dedi. Kanama filan diyince korktum her şey normal mi sizce? Kalp atışı 5. Haftada olmaması normal mi

Normalll ben 6+0da görmedim duymadım 6+6da gördüm duydum şükür, benim de kistim var lekelenmem de var ama sıkıntı yok progestan kullanıyorum

Son düzenleme:
Evet normal 6,5 - 8 hafta arası duyuluyor. Her doktor söyler rutin kontrolden önce bir aksilik yaşarsan gel diye. Endişe etmeyin.

Kızlar selamm ben en son cumartesi gittiğimde betam 3955 çıktı. Bugün de doktora gittiğimde keseyi ve embriyoyu gördü. Fakat yumurtalığımda kist olduğunu söyledi . Bebek 5 hafta 2 günlükmüş . Geç döllenme olduğunu söyledi ardından 10 gün ileri çekti son adet tarihimi. Bebeğin kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. Kanaman olursa daha erken gel dedi. Kanama filan diyince korktum her şey normal mi sizce? Kalp atışı 5. Haftada olmaması normal mi
Ben 5+3 üm kalp atışını duyduk ama bana da dedi kanaman kırmızı ve parlak llursa gel acile diye normal koyu kırmızı olmayan kanama olursa önemli değil dedi

X