çok korkmaya başladım bebeğimin kesesini gördüm ama kalp atışları için daha 10 gün beklemem gerekiyor ama ben bu endişeden bir türlü kurtulamıyorum bu konuda deneyimi yada bilgisi olan varmı acaba.
canim ayni tedirginligi bende yasadim.birde benim gebeligim düsük degerlerle basladi.keseyi gördükten sonra bebegimi göremicem diye çok korkuyodum.15 gün sonra gittim ben hatta.çok sükür bebegimi gördüm.tedavini nerde oluyodun.içini ferah tut canim.
benimde son reglim 17 nisan bu tarihten itibaren saydığın zaman 5 hafta 5 günlük sayılıyor seninde 23 marttsa 9 hafta 2 günlük olur o zaman internette bu haftaları hesaplayan bir çok site var oralardan bakabilirsin.bu arada bende 5 haziranda gidiyorum aret beye.
oferta merhaba canım bende dün gittim kese görmeye çok şükür bu kez yeli yerine yerleşmiş( 4 dış gebelikten sonra bu çok çok önemliydi artık benim için) 5+2 günlükmüş keseciğim banada 10 gün sonra gel dediler kapl atışı için.6 hazirnada gideceğim sanırım herkese aynı şey söyleniyo.endişelenmeye gerek yok ( diyorum ama bende endişeleniyorum açıkçası )
haıyrlısı olur inşallah hepimiz için
canim ayni tedirginligi bende yasadim.birde benim gebeligim düsük degerlerle basladi.keseyi gördükten sonra bebegimi göremicem diye çok korkuyodum.15 gün sonra gittim ben hatta.çok sükür bebegimi gördüm.tedavini nerde oluyodun.içini ferah tut canim.
Hayılrı olsun aynen yazışmalar çok eskı sizi yenı görünce yazdım :) bende hamıleyım tüp bebekle gebe kaldım henüz ne kese ne de kalp atısı ıcın gıttık dr randevumuz 19nısan daha bi hafta da daha var 6+3gunluk hamıleyım sanırım sanırım dıyorum çünkü son adet tarıhınden hesap is dedıler öyleyse 6+3günlük çok sıtreslıyım duyarmıyım dıye kalp atışını sende kı belırtıler ne şuan neler yaşıyorsunyazışmalar 2009'da kalmış.. yıl 2017 ve aynı heyecan bende de var :)
5+4 hamileyim dün keseyi gördük çok şükür. ama henüz minnoşu göremedik. 24 nisana kadar bekleyeceğiz. zaman geçmek bilmiyor, endişe etmemeye çalışsam da ister istemez korkuyor insan.
bazen çok nadir kasık ağrım oluyor ama genel olarak sabahları mide bulantısı ile kalkıyorum, çok şükür henüz kusma yok. ama günün belli saatlerinde uyku çöküyor. göğüslerimde de aşırı hassasiyet var. inşallah senden de güzel haberler alırızHayılrı olsun aynen yazışmalar çok eskı sizi yenı görünce yazdım :) bende hamıleyım tüp bebekle gebe kaldım henüz ne kese ne de kalp atısı ıcın gıttık dr randevumuz 19nısan daha bi hafta da daha var 6+3gunluk hamıleyım sanırım sanırım dıyorum çünkü son adet tarıhınden hesap is dedıler öyleyse 6+3günlük çok sıtreslıyım duyarmıyım dıye kalp atışını sende kı belırtıler ne şuan neler yaşıyorsun
Amin inşallah kucağımıza alırız hepımız sağ selımbazen çok nadir kasık ağrım oluyor ama genel olarak sabahları mide bulantısı ile kalkıyorum, çok şükür henüz kusma yok. ama günün belli saatlerinde uyku çöküyor. göğüslerimde de aşırı hassasiyet var. inşallah senden de güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?