kese oluştuktan sonra kalp atışı oluşmama riski çokmudur????

oferta

yaşama sebebim oğullarım
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
3.938
217
173
İstanbul
çok korkmaya başladım bebeğimin kesesini gördüm ama kalp atışları için daha 10 gün beklemem gerekiyor ama ben bu endişeden bir türlü kurtulamıyorum bu konuda deneyimi yada bilgisi olan varmı acaba.

slm normalde benim 8+4 gunlukken ilk ultrasyon icin randevum vardi yani o kadar uzun sure sonra kese ve kalp atisini gormek icin ama benim biraz agrim oldugu icin 6+5 gunlukken gittim tesaduf o zaman gordum asagi yukari seninde bi 10 gunun var normal bence yasadiklarimi paylasmak istedim en azindan olumlu olan bi seyi olumsuz dusunup kendini uzme...

çok korkmaya başladım bebeğimin kesesini gördüm ama kalp atışları için daha 10 gün beklemem gerekiyor ama ben bu endişeden bir türlü kurtulamıyorum bu konuda deneyimi yada bilgisi olan varmı acaba.

canim boyle bir ihtimal elbette var ama sonucta bu kucuk bir ihtimal ve senin su anda olumlu dusunmeye ihtiyacin var..........................................

çok haklısınız bunları düşünmeyeceğim güzel ve olumlu düşüneceğim.saolun verdiğiniz cevaplar için

canim ayni tedirginligi bende yasadim.birde benim gebeligim düsük degerlerle basladi.keseyi gördükten sonra bebegimi göremicem diye çok korkuyodum.15 gün sonra gittim ben hatta.çok sükür bebegimi gördüm.tedavini nerde oluyodun.içini ferah tut canim.

istanbul tüp bebek merkezi doktorumda aret kamar.haklısın rahat olmak lazım ama içim içimi kemiriyor çok zor beklemek birde artık yakınlarımıza söyledik bilmiyorum korkuyorum işte.allah seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

tesekkür ederim canim.benimde doktorum aret bey.valla canim esimin ailesi transfer olmadan söylemislerdi herkese.çok sinir olmustum ama elden bisey gelmiyo.canim bolca dua et.haklisin beklemek çok zor.313 ayetel kürsi oku.ne oluyosa dualarimizla oluyo.stres yaparsan bu bebegini etkiler.zaten ilk önce kese sonra kalp atislari oluyor.bu yüzden içini ferah tut.rabbim hepimizin yardimcisi olsun...

kalp atışı duyulduktan sonra beklemek gerken başka bir şey kalıyormu bu stres mahvetti beni gerçekten de.senin bebeğin kaç haftalık oldu

bana kalp atislarini dinletmedi aret bey.ama var oldugunu söyledi.6 haziranda tekrar kontrolüm var.rahat olmaktan baska çaremiz yok.stres olumsuz yönde etkiliyor çünkü bebislerimizi.son reglim 23 mart.nasil hesaplaniyo bilmiyorum..

benimde son reglim 17 nisan bu tarihten itibaren saydığın zaman 5 hafta 5 günlük sayılıyor seninde 23 marttsa 9 hafta 2 günlük olur o zaman internette bu haftaları hesaplayan bir çok site var oralardan bakabilirsin.bu arada bende 5 haziranda gidiyorum aret beye.

rahat ol.kalp atislarini duycaksin.beslenmene çok dikkat et.

arkadaşlar, tüp bebekte gebelik tarihi son adet tarihine göre hesaplanmıyor diye biliyorum. transfer gününe göre sanırım farklı bir yöntem var. bana hesaplamak nasip olmadı, çünkü benimkinde de kalp atışında problem oldu ve aldırmak zorunda kaldım. siz biliyor musunuz tüp bebekteki hesaplama yöntemini?

oferta merhaba canım bende dün gittim kese görmeye çok şükür bu kez yeli yerine yerleşmiş( 4 dış gebelikten sonra bu çok çok önemliydi artık benim için) 5+2 günlükmüş keseciğim banada 10 gün sonra gel dediler kapl atışı için.6 hazirnada gideceğim sanırım herkese aynı şey söyleniyo.endişelenmeye gerek yok ( diyorum ama bende endişeleniyorum açıkçası )
haıyrlısı olur inşallah hepimiz için

canım sabredelim ve dua edelim bol bol.rabbim minik mucizelerimize kavuşturacak inşallah bizi.

angel benim gebeligim 12.gün 40 14.gün 90 cıktı senin değerler kactı

yazışmalar 2009'da kalmış.. yıl 2017 ve aynı heyecan bende de var :)
5+4 hamileyim dün keseyi gördük çok şükür. ama henüz minnoşu göremedik. 24 nisana kadar bekleyeceğiz. zaman geçmek bilmiyor, endişe etmemeye çalışsam da ister istemez korkuyor insan.

Hayılrı olsun aynen yazışmalar çok eskı sizi yenı görünce yazdım :) bende hamıleyım tüp bebekle gebe kaldım henüz ne kese ne de kalp atısı ıcın gıttık dr randevumuz 19nısan daha bi hafta da daha var 6+3gunluk hamıleyım sanırım sanırım dıyorum çünkü son adet tarıhınden hesap is dedıler öyleyse 6+3günlük çok sıtreslıyım duyarmıyım dıye kalp atışını sende kı belırtıler ne şuan neler yaşıyorsun

bazen çok nadir kasık ağrım oluyor ama genel olarak sabahları mide bulantısı ile kalkıyorum, çok şükür henüz kusma yok. ama günün belli saatlerinde uyku çöküyor. göğüslerimde de aşırı hassasiyet var. inşallah senden de güzel haberler alırız

Amin inşallah kucağımıza alırız hepımız sağ selım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…