Amin canım inşallahDüşük yapma ihtimali artiyormus tam bilgim yok ama insanın içine şüphe düşüyor ultrasonda cikar inşallah da gerek kalmaz
Sen 4 haftalık değilsin ki değerin gayet iyi 6 7 haftalık degerlerinAllah razı olsun canım valla kaç gündür düşünüyorum kendi kendimeinşallah öyledir benim anlamadığım şeyde 4 haftalık gebelikte bu değer çok yüksek değil mi die
Şuanki beta degerimi bilmiyorum canim 19 Aralık'ta 106 civariydiBeta kaç ?
6 7 haftalık olsam belli olurdu adetim 7 gün geçmişti kan verdim negatif çıktı 12 gün gecikmeyle 93 çıktı yani adet olacağım zamana yakın hamile kalmışım canım işte hep burda karışıklık oluyoSen 4 haftalık değilsin ki değerin gayet iyi 6 7 haftalık degerlerin
5+2 benim cumaya 5+4 olucak randevum cuma ama gözükür mu bilmiyorum alttan da muayne olmak istemiyorum gidip görucez artıkin
İnşallah görürsün5+2 benim cumaya 5+4 olucak randevum cuma ama gözükür mu bilmiyorum alttan da muayne olmak istemiyorum gidip görucez artık
İkiz olabilir bence benim değerim salı günü 947 di şuan kaç bilmiyorum6 7 haftalık olsam belli olurdu adetim 7 gün geçmişti kan verdim negatif çıktı 12 gün gecikmeyle 93 çıktı yani adet olacağım zamana yakın hamile kalmışım canım işte hep burda karışıklık oluyoanlamıyorum bir türlü hesaplama yaparsam 93 değerle 2 haftalık oluyor nasıl 9 günde 6 haftalık değer çıkıyor bu sorun yani
Kese kalp atışı falan duyuldu mu ?Şuanki beta degerimi bilmiyorum canim 19 Aralık'ta 106 civariydi
Bebek 11 haftaya kadar gözükür canım canını sıkma 7 hafta ile 11 . Hafta gözüküyorKese bu kızlar bebek yokmuş içinde dedi doktor
Anladım canım doktor kese var bebek yok deyince şaşırdım normalde 8 haftalık görünüyorum ama aslında 5+3 felanBebek 11 haftaya kadar gözükür canım canını sıkma 7 hafta ile 11 . Hafta gözüküyor
Benimde 5+5 im şuan ama daha ultrasonda gözükmediAnladım canım doktor kese var bebek yok deyince şaşırdım normalde 8 haftalık görünüyorum ama aslında 5+3 felan
İnşallah gözükür haftaya ikimizinde canım benim kafam çok karışık gerçekten bu olaydan bişey anlamadım adetim geçtikten sonra 12 gün sonra 93 değerle gebe olduğumu öğrendim ama nasıl 8 haftalık çıkıyor anlamıyorum canımBenimde 5+5 im şuan ama daha ultrasonda gözükmedi
Benim değerim bugün gittim doktora 6019 çıktı kese ve bebek yok daha 6. Haftada gözüküyormuşİnşallah gözükür haftaya ikimizinde canım benim kafam çok karışık gerçekten bu olaydan bişey anlamadım adetim geçtikten sonra 12 gün sonra 93 değerle gebe olduğumu öğrendim ama nasıl 8 haftalık çıkıyor anlamıyorum canım
Benim değerim bugün gittim doktora 6019 çıktı kese ve bebek yok daha 6. Haftada gözüküyormuş
Değerlerin güzel canım gözükür inşallah bebekte haftayaBenim değerim bugün gittim doktora 6019 çıktı kese ve bebek yok daha 6. Haftada gözüküyormuş
Daha renduvuya gitmedimKese kalp atışı falan duyuldu mu ?
Aynen canım inşallah teşekkür ederimDeğerlerin güzel canım gözükür inşallah bebekte haftaya
Anladım canımDaha renduvuya gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?