Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kaç haftalık olduİyi akşamlar Kızlar salı günü kan testi verdim 947 çıktı cuma günü kontrolüm var sizce kese gözükür mü ?
- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
İyi akşamlar Kızlar salı günü kan testi verdim 947 çıktı cuma günü kontrolüm var sizce kese gözükür mü ?
Canım gözükme ihtimali var ama pazartesi gidersen daha net gözükür bence beta HCG 2000 3000 civarında gözüküyorİyi akşamlar Kızlar salı günü kan testi verdim 947 çıktı cuma günü kontrolüm var sizce kese gözükür mü ?
Sistemde 5+Kaç haftalık oldu
Kaç haftalık oldu
Doktor cuma günü gel dedi ama tedirginim açıkçasıCanım gözükme ihtimali var ama pazartesi gidersen daha net gözükür bence beta HCG 2000 3000 civarında gözüküyor
Salı günü gittim ultrasonda gözükmedi kan istedi kanda çıktı 947 Sistemde 5+3 gözüküyorKaç haftalık oldu
- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
Daha kese için erken canım 6 haftadan sonra en net te 7-8 de görülüyor kese inşallah sağlıkla kucağına alırsınSistemde 5+
Doktor cuma günü gel dedi ama tedirginim açıkçası
- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 29
Alttan muayenede kese belki gözükürSistemde 5+
Doktor cuma günü gel dedi ama tedirginim açıkçası
Benimde cuma randevum varda o yüzden sordum alttan muayneyi de çok uygun bulmuyorlarSalı günü gittim ultrasonda gözükmedi kan istedi kanda çıktı 947 Sistemde 5+3 gözüküyor
- 15 Haziran 2022
- 45
- 5
- 16
- 21
Bende bugün tam 5 haftaligim ama kese ne zaman görülür hic bilmiyorum pazartesi renduvuBenimde cuma randevum varda o yüzden sordum alttan muayneyi de çok uygun bulmuyorlar
5+2 benim cumaya 5+4 olucak randevum cuma ama gözükür mu bilmiyorum alttan da muayne olmak istemiyorum gidip görucez artıkBende bugün tam 5 haftaligim ama kese ne zaman görülür hic bilmiyorum pazartesi renduvu
Beta kaç ?Bende bugün tam 5 haftaligim ama kese ne zaman görülür hic bilmiyorum pazartesi renduvu
Kızlar bende de aynı durum var ilk öğrendiğimde HCG 93 geç döllenme oldu bende adet gecikmeden 12 gün sonra bu değer çıktı ve 9 günde 7304 oldu normalmi sizce ve 6000 binlerde karından görünmedi 7304 olduğunda alttan kalıcınca kese göründe normal mi kızlar lütfen cevap yazın bu değer artışı 9 günde çok fazla değilmi
Aynı şekilde bende alttan muayene olmak istemiyorum5+2 benim cumaya 5+4 olucak randevum cuma ama gözükür mu bilmiyorum alttan da muayne olmak istemiyorum gidip görucez artık
Değerlerin çok güzel ama ultrasonda neden gözükmedi şaşırdımKızlar bende de aynı durum var ilk öğrendiğimde HCG 93 geç döllenme oldu bende adet gecikmeden 12 gün sonra bu değer çıktı ve 9 günde 7304 oldu normalmi sizce ve 6000 binlerde karından görünmedi 7304 olduğunda alttan kalıcınca kese göründe normal mi kızlar lütfen cevap yazın bu değer artışı 9 günde çok fazla değilmi
Ayyy inşallah çok teşekkür ederimDaha kese için erken canım 6 haftadan sonra en net te 7-8 de görülüyor kese inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Hayırlısı olsunAlttan muayenede kese belki gözükür
Bende ona şaşırdım canım ama alttan göründü açen son adet tarihim 29 Ekim suan 9 haftalık çıkıyorum ama aslında daha 4 veya 5 haftalık baya geç döllenme olmuş yani acaba karından görünmeme buna bağlı olabilir mi yoksa değerler mi önemliDeğerlerin çok güzel ama ultrasonda neden gözükmedi şaşırdım
Geç döllenmeye bağlı bir durum çok şükür ki alttan gözükmüş içini ferah tut kuzumBende ona şaşırdım canım ama alttan göründü açen son adet tarihim 29 Ekim suan 9 haftalık çıkıyorum ama aslında daha 4 veya 5 haftalık baya geç döllenme olmuş yani acaba karından görünmeme buna bağlı olabilir mi yoksa değerler mi önemli
Allah razı olsun canım valla kaç gündür düşünüyorum kendi kendimeinşallah öyledir benim anlamadığım şeyde 4 haftalık gebelikte bu değer çok yüksek değil mi dieGeç döllenmeye bağlı bir durum çok şükür ki alttan gözükmüş içini ferah tut kuzum
Düşük yapma ihtimali artiyormus tam bilgim yok ama insanın içine şüphe düşüyor ultrasonda cikar inşallah da gerek kalmazAynı şekilde bende alttan muayene olmak istemiyorum