Kese ne zaman gözükür

botenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
131
51
98
İstanbul
Merhaba arkadaşlar belki aynı konu vardır ama bulamadım, kese ne zaman gözükür acaba değerim 130 iken bakmisti Dr gözükmedi, kaç olunca gozukuyor acaba

Canim bildigim kadariyla en az 1000 lerde gozukuyomus zaten hafta olarakta daha cok kucuksun 6 haftada git hem kesesini gorursun hem kalp atisini

4+3 te gorundu canım betahcg 3000lerdeymis sanırım.

adetime 4 gün kala beta 240 çıktı sonra ölçtürmedim 8gün sonra gittim kese göründü 4+5 de

Merhaba arkadaşlar belki aynı konu vardır ama bulamadım, kese ne zaman gözükür acaba değerim 130 iken bakmisti Dr gözükmedi, kaç olunca gozukuyor acaba
Benim 389 iken ögrendim iki gün sonra bile görunmedi daha sonra 5 gün sonra göründü. 42.gündü keseyi gördugumuzde.

Kaç haftaliksiniz 4. Haftada düşük ihtimalle de olsa vajinal ultrasonla görülme ihtimali var 5-6. Haftalarda görülür

Çok erken gitmişsin..
Benim doktorum hem kese hem bebek icin ayni anda gel dedi.
8.haftamı bekliyorum karnimdan bakacak.. ayri ayri stres yasarsin dedi.
2 hafta sonra Allahin izniyle gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…