Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2000 küsür olduğunda görünür diye aklımda kalmış.Ama doktora gidecekseniz bence biraz daha bekleyip öyle gidin.6.haftadaMerhabalar, beta 1750 ve 5+1 deyim kese ne zaman görünür ki?
2500 üstü vajinal ultrasonda 3500 üstü karından ultrasonda görülür. Cuma günü giderseniz eminim görürsünüz ama döllenmeye bağlı 5+1 olmayabilirsiniz doktorunuz belirtir zaten keseye göre.Merhabalar, beta 1750 ve 5+1 deyim kese ne zaman görünür ki?
Ben bugün doktora gittim tahminimce 4+lardaym beta 1350 idi keseyi göremedi vajinal baktı. Boş da olabilir kimyasala da dönebilir dedi. Sağ tarafta kistin var ona yakın nokta gibi bişey görüyorum tekrar kan ver hoşuma gitmedi dedi cuma tekrar gidicem. Eğer göremezsem kürtaja yönlendirebilirim dedi. Bugün akşam bakılan beta 2596. Böyle yaşayan daha önce oldu mu2000 küsür olduğunda görünür diye aklımda kalmış.Ama doktora gidecekseniz bence biraz daha bekleyip öyle gidin.6.haftada
İçim içimi yedi aslında erken geldim biliyorum dedim doktora da rahim duvarı kalınlaşmış ama keseyi görmem lazımdı falan dedi çok gerdi beniişte bu sebepten beklemenizi önerdim.Betanız yükselmiş.Cuma günü gidin biraz daha netleşir
Çok gerilmeyin.İçinizi ferah tutun.Fazla düşünmemeye çalışın zor biliyorum ama yapacak bir şey yokİçim içimi yedi aslında erken geldim biliyorum dedim doktora da rahim duvarı kalınlaşmış ama keseyi görmem lazımdı falan dedi çok gerdi beni
Ywşekkür ederim içime biraz su serptiniz inşallah benimledir bebeğimÇok gerilmeyin.İçinizi ferah tutun.Fazla düşünmemeye çalışın zor biliyorum ama yapacak bir şey yok
Merhaba , benım bu cuma 5+3 olacak ve betam 4.500 civarlarında olacak kese karnımdan görünür mü acaba 17 şubatta 5. Gün embriyo transferim oldum2500 üstü vajinal ultrasonda 3500 üstü karından ultrasonda görülür. Cuma günü giderseniz eminim görürsünüz ama döllenmeye bağlı 5+1 olmayabilirsiniz doktorunuz belirtir zaten keseye göre.
Merhaba hayırlı olsun bir gün var aramızda 18 şubatta 5. Gün embriyosu dün beta 1063 çıktı bugün gittim ancak kese görünmedi 2000 üstü kese görünür dedi bekliyorum çarşamba artış var mı diye kan tekrarlanacak umarım sağlıkla kucağına alırsınMerhaba , benım bu cuma 5+3 olacak ve betam 4.500 civarlarında olacak kese karnımdan görünür mü acaba 17 şubatta 5. Gün embriyo transferim oldum
Amin inşallah sizde sağlıcakla alın ben cuma günü gideceğim umarım karından görünür benım de beta artış değerlerim şu şekilde hep 2 katı arttı çok şükür cuma günü de 4500 üstü olur diye düşünüyorum inşallah görürümMerhaba hayırlı olsun bir gün var aramızda 18 şubatta 5. Gün embriyosu dün beta 1063 çıktı bugün gittim ancak kese görünmedi 2000 üstü kese görünür dedi bekliyorum çarşamba artış var mı diye kan tekrarlanacak umarım sağlıkla kucağına alırsın
Hayırlı olsun :) evet görünür büyük ihtimalleMerhaba , benım bu cuma 5+3 olacak ve betam 4.500 civarlarında olacak kese karnımdan görünür mü acaba 17 şubatta 5. Gün embriyo transferim oldum