Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 2 haziranda 7+2 iken gidicem kalp atışı için en son 5+4 te gitmiştim.6+1 hamileyim. Bugün doktora gideceğim :) kalp atışını duyma şansım varmı acaba
5.haftandaysan görülebilir. Ama kiminde geriden geliyomuş görülmeyenilirmişKızlar bende 2 gün önce ögrendim gebeligimi kanda degerim 164.99 çıktı kaç haftalık kese görükürmü sizce
Teşekür ederm canm doktor degere baktı ama kaç haftalk oldunu söylemedi haziranın 15 inde git dedi görükr demişti cnm şimdi bşy görkmz demişti aradn 2 gn geçti kn degeri artmştır heralde canm sn gittinmi gördünmü keseyi aramzda 1 hafta var heralde5.haftandaysan görülebilir. Ama kiminde geriden geliyomuş görülmeyenilirmiş
Rica ederim canım ne demek. Ben 4+5te gördüm keseyi şükürler olsun. Bugünde 5+2yiz. 3haziranda da kalp atışları için gidicez inşallahTeşekür ederm canm doktor degere baktı ama kaç haftalk oldunu söylemedi haziranın 15 inde git dedi görükr demişti cnm şimdi bşy görkmz demişti aradn 2 gn geçti kn degeri artmştır heralde canm sn gittinmi gördünmü keseyi aramzda 1 hafta var heralde
İnşallh hayırlısıyla kalbinin atışınıda duyarsn canm bende 15 inde gideyim ozamana kadr kese görükür belki kalp atışıda duyulur hayırlısı olsn rabbim sagsalim kucamıza almayı nasip etsinRica ederim canım ne demek. Ben 4+5te gördüm keseyi şükürler olsun. Bugünde 5+2yiz. 3haziranda da kalp atışları için gidicez inşallah
amin canım benim. bu sabah ben işyerimin altındaki poliklinikteki kadın doğuma gittim merak ettim bebişi. henüz bebiş görünmüyormuş ama kese çok düzgün görünüyor tam rahmin ortasında falan dedi.İnşallh hayırlısıyla kalbinin atışınıda duyarsn canm bende 15 inde gideyim ozamana kadr kese görükür belki kalp atışıda duyulur hayırlısı olsn rabbim sagsalim kucamıza almayı nasip etsin
Yakın zamanda bebeyinide görürsün inşllh canm kalp atışlarını duyarız inşllh allh onları bize bagışlasnamin canım benim. bu sabah ben işyerimin altındaki poliklinikteki kadın doğuma gittim merak ettim bebişi. henüz bebiş görünmüyormuş ama kese çok düzgün görünüyor tam rahmin ortasında falan dedi.
Sagol canm haklısın galiba sitres yapmadan beklemek lazım rabbim hakkımızda hayırlısını versinKızlar sakın okuduklarınızdan etkilenip stres yapmayın. Hamilelik kişiye özel, bende de tam 5 haftalıkken kese göründü, doktor bir hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi, 6+2 de çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duyduk ama o hafta neler çektim, ya duyamazsak diye anlatamam. Ama kuzeniminde 7+5 iken kalp atışlarını duydular. O yüzden sakın stres yapmayın unutmayın buda bebeğinizi etkiliyor.
Sag
Sagol canm haklısın galiba sitres yapmadan beklemek lazım rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Tamm cnm murlaka yazarım 2 hafta sonra gitcem allahtn bişy olmazsaBak birkaç haftaya kalp atışlarını duyduğunda neler hissetiğini yazacaksın bize :))
Âmin canım inşallahYakın zamanda bebeyinide görürsün inşllh canm kalp atışlarını duyarız inşllh allh onları bize bagışlasn
Col teşekkür ederim cok icimk rahatlattin olacagina varıyor tabi hersey gelde bunu gönlüne anlat ) bugun gtcm bklm doktora allah yardimcmz olsun sen bu değerlerle doğurdunmu saglikli bi surec geçir middndr umarım. .:)Slm benim de adet günüm 62 idi 6 gün sonra 1028 oldu 4 gün sonra 7600 oldu normal bence seninki