• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese ne zaman görülür

meryem2132

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
339
81
13
23
Merhabalar aralık 27 sinde 87 olan betam bugün >1000 çıktı regl gecikmemin 3.günü bugün bana artış biraz fazla mı geldi anlamadım ki ne zaman randevu alıp hastaneye gitmeliyim acaba kese ve kalp atışı için

Eklentiler

• IMG_4979.jpeg
    IMG_4979.jpeg
    30,8 KB · Görüntüleme: 47
doktorlar ilk kontrol için gecikmenin 10.gününü öneriyor. benim değer reglin ilk günü 2400dü. 10.gün kontrole gittim 5+3 haftalık olarak gördük keseyi

Merhabalar aralık 27 sinde 87 olan betam bugün >1000 çıktı regl gecikmemin 3.günü bugün bana artış biraz fazla mı geldi anlamadım ki ne zaman randevu alıp hastaneye gitmeliyim acaba kese ve kalp atışı için
Benim 2688 de kese görüldü. Ertesi gün de 4500 e yakın çıktı

İlk verdiğiniz kan ile arasında 6 gün var artışı normal fazla değil bazılarında 6 hafta gözüküyor kalp atışı kese bazılarında 8 haftaya kadar uzayabiliyor

değeriniz 1000 den büyük çıkmış bu 2000 de olabilir 1500 de bir kaç gün sonra gitseniz kese görülecektir.

Ben 4+4 günlükken gittim, hiç bir şey göremedik. Kan verdim doktorum yarın arayıp ne zaman gidebileceğimi söyleyecekmiş planlamayı ona göre yapacak, beta 3000 çıkmadan sanırım göremiyoruz 🥲 ben çok erken farketmişim

Ben 4+4 günlükken gittim, hiç bir şey göremedik. Kan verdim doktorum yarın arayıp ne zaman gidebileceğimi söyleyecekmiş planlamayı ona göre yapacak, beta 3000 çıkmadan sanırım göremiyoruz 🥲 ben çok erken farketmişim
Bende regl günüme 7 gün vardı beta 19 ile öğrendim gerçekten erken öğrenmek çok kötü sabırsızlanıyorum çok😂

2 günde iki katı artıyor canım 1 haftaya olur geçer bile şuan kaç haftalık hamilesin hafta da önemli bazen keseyi görüp kalp atışını geç duyanda oluyor
Şuan cumartesi 5 olacak ben çok erken öğrendim gebeliğimi adete 7 gün kala beta 19 ile öğrendim 🥰 yarın adet gecikmemin 4.günü oluyor bence adetten hemen sonra tutmuş benimkisi son adet tarihim 30 kasım

Back