• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese küçük

abtl

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
141
65
18
23
Son adetim 11 Ekim 7+1 gebeyim ama kese 5+1 dedi doktor kesen var ama bebek yok dedi. İki hafta sonra gel dedi normal mi?
İlk gebeliğim düşük olmustu. Çok endiseliyim. Birde alttan muayene etti. Karnından bakmadı.

Son adetim 11 Ekim 7+1 gebeyim ama kese 5+1 dedi doktor kesen var ama bebek yok dedi. İki hafta sonra gel dedi normal mi?
İlk gebeliğim düşük olmustu. Çok endiseliyim. Birde alttan muayene etti. Karnından bakmadı.
Merhaba ben de 6+3 haftalığım gebelik kesem 0.753 olarak söylendi ve bana küçük olduğunu gelişmediğini söylediler ben de kese var yolk var bebek görünme di.. beta da 2727 çıktı sağlıksız gebelik olduğunu söylüyorlar ben de çok endişeliyim keswmin boyutunun en azından şuan 10 15 aradı 7. Hafta da 20 21 olması lazımmış :(

Merhaba ben de 6+3 haftalığım gebelik kesem 0.753 olarak söylendi ve bana küçük olduğunu gelişmediğini söylediler ben de kese var yolk var bebek görünme di.. beta da 2727 çıktı sağlıksız gebelik olduğunu söylüyorlar ben de çok endişeliyim keswmin boyutunun en azından şuan 10 15 aradı 7. Hafta da 20 21 olması lazımmış :KK43:
Bnm betam düzenli artıyor. Olumsuz bişey demedi doktor bana geç döllenme olur. Ya birde 18 Haftalik olduğunda net belli olur bebeğin büyüklüğüne göre dedi. İki hafta beklicez hayırlısı

Back