Naptın canım gittin mi kontrole ?Merhaba,
Benim 13 şubatta 2 adet 5. gün embriyosu transferim olmuştu. 22 şubatta (9.gün) beta hcg testi yapıldı 180 çıktı. Doktoruma ısrar etmeme rağmen 2. kez kan almadı. Yarın yani 5 martta kese görmeye gideceğiz. Aşırı heyecanlıyım ve korkuyorum. ilk kez bu kadar yaklaştım. Dilerim Allahtan her şey yolunda gitmiştir ve de gider. Allah isteyen herkese tez zamanda analı babalı olarak çocuklarını kucaklarına almayı nasip etsin. Var mıdır yakın zamanda kese görmeye giden gidecek olan?
Gittim teşekkür ederim canım. Kese göründü Yolk kesesi de vardı. Cuma günü inşallah kalp atışı için gideceğiz. Çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır. Senin hikayen nassıl?Naptın canım gittin mi kontrole ?
Bende kontorle gidicem pazartesi 6+2 olucam kese için gitmedim tek seferde gideyim diyeGittim teşekkür ederim canım. Kese göründü Yolk kesesi de vardı. Cuma günü inşallah kalp atışı için gideceğiz. Çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır. Senin hikayen nassıl?
Maşallah diyimBende kontorle gidicem pazartesi 6+2 olucam kese için gitmedim tek seferde gideyim diyehayırlı olsun kaç haftalık suan
Yaaa benim her gün bir mide ağrısı bir bulantı. Yemezsem midem ağrıyor yersem midrm bulanıyor. Ye iç yat şiştimŞuan 5+4 üm 1 gün oluyor 1 gün olmuyor bulantım bulammayınca korkuyorumm
Kaçıncı hafta başladı canım senin bulantılarYaaa benim her gün bir mide ağrısı bir bulantı. Yemezsem midem ağrıyor yersem midrm bulanıyor. Ye iç yat şiştimKalkıp bişiyler yapamıyorum. Bakalım inşallah düzelir. Hahhaa keşke öyle olsa benim de
Tam 5,5 haftalık başladı. Bugüne kadar hep yatıyorumKaçıncı hafta başladı canım senin bulantılar
Geçmiş olsun canım inşallah bir an öce hersey yoluna girerTam 5,5 haftalık başladı. Bugüne kadar hep yatıyorum
Teşekkür ederim umarım senin çok daha kolay geçer canım. Kalp atışını duyduğun zamaanı bekliyorum ❤❤Geçmiş olsun canım inşallah bir an öce hersey yoluna girer
İnşallah güzel haberlerle haberleşirizTeşekkür ederim umarım senin çok daha kolay geçer canım. Kalp atışını duyduğun zamaanı bekliyorum ❤❤
İnşallah güzel haberlerle haberleşiriz
merhaba canım dün gittik duyduk şükür 6+3 dü ultrasyında 6+1 dedi doktorum 4mm daha 2 hafta sonra tekrar gel dediİnşallah güzel haberlerle haberleşiriz
Canım bişey sorcam transferin 12.günü 5.gün embryosu için kaç haftalık gebelik demek oluyor acabaMerhabalar herkese.
9 Nisan’da 2 adet 5.gün blaktosist transferi yapıldı. Beta hCG sonuçlarım şu şekilde:
9.gün 40,61
11.gün 152,91
13.gün 450,5
Bugün 15.gün, tekrar kan vericem. 1 Mayıs’a randevu aldım. 5+3 olucak inşallah. Keseyi görebilir miyiz veya kalp atışını duyabilir miyiz sizce?
Son adet tarihine göre hesaplanıyor.Canım bişey sorcam transferin 12.günü 5.gün embryosu için kaç haftalık gebelik demek oluyor acaba
Hmm +5 yok yani hani 5gün bekledi ya dışarda dedim acabaSon adet tarihine göre hesaplanıyor.
Yok yok ben de öyle düşünüyordum. Benimde 5. Gün embriyosu son adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyorHmm +5 yok yani hani 5gün bekledi ya dışarda dedim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?