'Kese kenarı düzensiz ' bilgisi olanlar yardım lütfen..

dilelif

Bu günümüze sonsuz şükür..
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
309
34
8 haftalık IUI gebesiyim kızlar , ara ara kahverengi koyu renkte kanamam oluyor , son yapılan ultrasonda doktor kese kenarı düzensiz buda bi düşük tehdidi dedi. Yatak istirahati önererek yapılacak bir şey olmadını söyledi. Böyle bi sorunla karşılaşanınız var mı ? gebeliğimin devamında bu kese kenarının düzensiz olması ne gibi sorunlar çıkarır acaba çok endişeliyim :1no2: ben yine geçen yıl 18 haftalık ikiz gebeliğmi erken suyum geldiği için kaybetmiştim bu sefer nolcak bilmiyorum. Bilgisi olan,aynı sorunu yaşayanlar paylaşırsa sevinirim :teselli:

benim gebelik kesem düzgün değildi 7 haftalıkken ama kanamam da yoktu. şimdi 21 haftalık oldum.moralini yüksek tut. doktorun ne diyorsa yap.

benim gebelik kesem düzgün değildi 7 haftalıkken ama kanamam da yoktu. şimdi 21 haftalık oldum.moralini yüksek tut. doktorun ne diyorsa yap.

Çook teşekkür ederim canım bana moral verdin , umarım bir sonraki ultrasonumda bu sorunu aşmış olurum bende. ınşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi..:Saruboceq: :ecrin_bebek:

teşekkürler canım okudum hebsini , çok az kalmış mucizene kavuşmana inşallah sağlıkla kucagına alırsın. şu an benimde bi sorunum yok bakalım istirahat ediyorum 12. haftama girince gidicem kontrole bi aksilik olmazsa. Allah herkese sağlıklı hayırlı versin inş..

cnm bende bunula ılgılı knu acmıstım cok cektım ama ck sukur 15. haftadayım erak etme duzelır sana prgestan gıbı bı ılac vermedımı bunu ıc tuvalet harıcı kalkmamaya dıkkat et mutlaka kanaman ldugu zaman dr gıt kanamadan kastım kırmızı kan kahverengı akıntılar deıl dedıgım gecıcek cnm gonlunu ferah tut dua et dr bana nce dua et ondan sonrada ıstırıhat et dedı sende dua et bızlerıde unutma dualarında cnm allaha emanet bılısun allah en guzel vekıldır cnm sıkma canını onu karnına veren allah yardımda eder ben hep ole dedım cok sukur gectı gıttı ınsallah senınkıde oyle olucak cnm

cnm bende bunula ılgılı knu acmıstım cok cektım ama ck sukur 15. haftadayım erak etme duzelır sana prgestan gıbı bı ılac vermedımı bunu ıc tuvalet harıcı kalkmamaya dıkkat et mutlaka kanaman ldugu zaman dr gıt kanamadan kastım kırmızı kan kahverengı akıntılar deıl dedıgım gecıcek cnm gonlunu ferah tut dua et dr bana nce dua et ondan sonrada ıstırıhat et dedı sende dua et bızlerıde unutma dualarında cnm allaha emanet bılısun allah en guzel vekıldır cnm sıkma canını onu karnına veren allah yardımda eder ben hep ole dedım cok sukur gectı gıttı ınsallah senınkıde oyle olucak cnm

Çok saol sibelcim moral oluosunuzz, sürekli yatamıyorum iice hasta gibi oluyorum, genelde oturuyorum ve hemen hemen hiç bi iş yapmıyorum. Bende progestan kullanıyorum.Dua hep dilimde canım, elimizden başka birşey gelmiyor zaten, Rabbim ne verirse hayırlısını versin hepimiz içinde...

X