Kese kaç haftalıkken gözükür

Gurbetkusuh

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
136
66
Arkadaşlar ben dört defa kan testi yaptırdım üç gün arayla 53,373,913 geldi dört gün sonra yani dün gece 4847 geldi degerim . Doktora 373 teyken gittim ultrasonda gözükmedi kan istedi 913 geldi tekrar doktora gidemedim bu cuma gidicem degerlerim nasıl sizce bu arada bat 21 ağustos, cumaya kadar kese gözükür mü kalp atışı duyulur mu )

Gözünüz aydın Artış gayet iyi görünüyor beta 3binlerde karından kese görünür vajinal ultrason da bu 1500 lerde bundan bir hafta sonra da kalp atışı duyulur ortalama ama 8.haftaya kadar kalp atışı için bekler doktorlar

Rabbim razı olsun çok teşekkür ederim inşallah, Rabbim hayırlısıyla ilerlemesini nasip etsin, peki kalp atışı duyulduktan sonra nasıl bi yol izleniyor ilk gebeliğim oolacak inşallah yüzden heyecanlı ve bilgisizim

Kese görme bebek görme kalp atışı duyma bu arada rutin kan tahlilleri tabi

Sağlıkla ilerlesin Hamileliğiniz
nacizane size tavsiyem bi süre ilişkiden ve stresten uzak durun doktorunuz bilgilendirir gittikçe
İnşaallah, teşekkürler doktora gittiğimde keseyi görene kadar ilişki kesinlikle yasak ondan sonra sorun yok demişti canım çok şükür stresim yok ama merakıma yenilip bazen streslenebiliyorum maalesef ama daha dikkatli olacağım tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…