Kese İçinde Kanaması Olanlar....paylaşımlarınıza ihtiyacım var...

tuti61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
49
24
35
merhaba kızlar 9 haftalık hamileyim...ilk gebeliğimin 9 haftalık kalbi durduğu için kaybettim araştırdık kan pıhtılaşması vardı şimdi clexane iğne progestan ve sentafor diye bir ilaç kullanıyorum....ilk 6. haftamdaa gittiğimizde doktorum kese altında kanaman var dedi acil yatırdı dört gün yattım bir ay rapor verdi çalıştığım için ilk onuncu kontrolümde azalma var demişti salı günü gittiğimde yine var artmış dedi bebeğimin gelişimi iyi kalbi atıyor ama korkuyorum bir şey olacak diye tecrübelerinize ihtiyacım var yatmakla geçmiyor mu ya da sizler nasıl atlattınız?

Son düzenleme:
Bende aynı şeyi yaşıyorum canım kesenin yanında kanama kesesi gördü doktor.10 gün sonra tekrar gel korkma vücut yabancı madde olarak gördüğü için atmaya Çalışır ondan olmuş olabilir dedi. İnşallah rahim temizler kanımızı bebeklerimiz sağlıkla gelir...

benim de ikinci hamileliğimde olmuştu 5 haftalıktı sadece dinlenme verdi olabileceğini vücudun kendisinin atacağını söylemişti doktor öyle de oldu progestan kullanmıştım o zaman ama bi daha ki gittiğimde kesem büyümüş kanmadan eser yoktu...canını sıkma bunlar olablir demişti dokto çini rahatlat bol bol dinlen bi daha gittiğinde rahatlamış olacakasın zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…