Kese için ne zaman doktora gitmeliyim?

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
kızlar biliyosunuz pazar 63.5 çıkmıştı.bugün yani 2 gün sonra tam 336.1 çıkmış:)doktor ya erken döllenme ya da çoğul gebelik dedi.çünkü hala adetime 1 gün var:)acaba kese için ne zaman gitsem??

tatlımm çok sevindim.kese için değerin 1500 ün üzerinde olması gerekiyor.bence biraz daha bekle.hem keseyi görürsün hemde kalp atışını duyarsın.Allah yardımcın olsun canım.sağlıkla ve hayırla bebişini kucağına al canım.

ne güzel biliyomusun,birbirini hiç tanımayan insanların birbirleri için bu kadar sevinmesi.bunu içten hissedebilmek.ben de inanın her gün hepiniz için dua ediyorum,gönül bağımız kurulu.Allah razı olsun:)

çok sevindim cnm allah kucağına almayı nasip etsin. 1500 den sonra kese görülüyor ondan 1 hafta sonrada bebiş kendini gösteriyor. inşallah hayrılısıyla göreceksin bebişini. sen 1 hafta sonraya randevunu al bence

ne güzel biliyomusun,birbirini hiç tanımayan insanların birbirleri için bu kadar sevinmesi.bunu içten hissedebilmek.ben de inanın her gün hepiniz için dua ediyorum,gönül bağımız kurulu.Allah razı olsun:)

evet canım bencede önemli olan tanımadan insanlara Allah rızası için iyi dileklerde bulunmak,dua etmek.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah bizlerde en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız.sevgilerimle canım :))

kızlar moralim çok bozuk yaa. 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim değerim 148 çıktı. inanamayarak bugün başka bi doktora daha gittim bana kesen görünmüyor kürtaj yapılır sana dedi. ilk gebeliğimde düşük yaşadım. moralim çok bozuk. sizden güzel şeyler duymak istiyorum şimdide kan tahlili verdim sonuç bekliyorum

canım öncelikle hayırlı olsun..yaaa niye hemen moralini bozuyosun .bhcg değeri 1500 gibi olursa kese görünüyor zaten.lütfen hemen umutsuzluğa kapılma.kesenin görünmemesi normal zaten değer 148 ise.önce rahim kalınlaşıyor sonra değer arttıkça kese görünüyor.sonra o kesenin içinde bir tanede york sacı denen kese oluşuyor.bebişde o york kesenin içinde büyüyor.yeni yaptırdığın tahlil sonucunuda yaz ona göre konuşalım tatlım.ama lütfen moalini bozma.bende nisan ayında 10 haftalık bebeğimi kaybettim.ama önümüzde allah iizn verirswe güzel günler var.ben inanıyorum.

teşekkür ederim canım yaa moralim biraz düzeldi. daha erkenmiş gerçekten. peki bu gıcık doktor bunu bilmiyormu acaba. ne kadar patavatsızlar yaa. sana da geçmiş olsun canım Allah inşallah hayırlı bebişler nasip eder hepimize.

Son düzenleme:
336nın cıktıgı günden 1 hafta sonra falan gıdebılırsın 1500ü gecer ozaman kadar

148 cıkmısken dra nıye gıttınkı hemen dah cok erken 10 gün falan bekle enazından ama 2 gün sonrası deegrın önemlı ıkıye katlamısmı katlamamısmı dıye
148 cıktıgında adetın gecmısmıydı deger düşük dıye belkı dr böyle demıstır eger 148 adetının 3-5 gün gecmıs halıyse dr düşük bulmus olabılır adetın nezamn olması lazımdı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…