• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kese gpzukmedı

limonata27

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
64
22
38
31
arkadaslar geçen hafya carsamba test yaptıdım 70.25 dı üç kasette test pozitif bugun doktora gittim kese gpzukmedı yeniden kan testi de yapmadı dıs gebelık vs soz konusu olursa takıp etmek gerekır gerek yok dedı cuma tekrar bakıcak suan adetim bırgun gecti gpzukmemesı normal dedı bana ama sizce normalmi kanada bakmadı bı sıkayetın varmı dedı ypk dedım tamam o zaman dedı aslında kendı doktoruma gıdemedım randevular doldugu için farklı dpktora gıtmek zorunda kaldım

arkadaslar geçen hafya carsamba test yaptıdım 70.25 dı üç kasette test pozitif bugun doktora gittim kese gpzukmedı yeniden kan testi de yapmadı dıs gebelık vs soz konusu olursa takıp etmek gerekır gerek yok dedı cuma tekrar bakıcak suan adetim bırgun gecti gpzukmemesı normal dedı bana ama sizce normalmi kanada bakmadı bı sıkayetın varmı dedı ypk dedım tamam o zaman dedı aslında kendı doktoruma gıdemedım randevular doldugu için farklı dpktora gıtmek zorunda kaldım
o gunden bu gune 1000 e cıkma olasılıgı yok kı olsa olsa 600dür:) kese gorunebılmesı ıcın 1000 1500 bhcg gb bı degere ulasmalı:) hıc canını sıkma sen. kan olctur bugun yada yarın artısına bak yada persembe gıttıgınde gorursun canım :)) bebsını hayırlısıyla gor ınsallah ^^

o gunden bu gune 1000 e cıkma olasılıgı yok kı olsa olsa 600dür:) kese gorunebılmesı ıcın 1000 1500 bhcg gb bı degere ulasmalı:) hıc canını sıkma sen. kan olctur bugun yada yarın artısına bak yada persembe gıttıgınde gorursun canım :)) bebsını hayırlısıyla gor ınsallah ^^
sagol canım benım inşallah cuma günü gelmez artık bana😂

ya dış gebelik fılan degılsır ınsallaj demı ben adetime dort gun kala net çizgiyle ogrendım
erken dollenme olmus degerıne bakaraktan 4+4haftanda oldugunu dusunuyorum bugun. gorunmeyebılıyo 1 2 gun bıle o ka fark edıyo ki.:) oyle dusun.dıs gebelık genelde artıs bı degısık oluyo normal olmuyo bı cıkıyo bı ınıyo ya da az az artıyo bhcg. oyle kotu seyler dusunme daha 5. haftalık hamılesın :)) o heycanı da korkuyu da ıyı bılırım :)) sabret canım benım gunler cabuk gecıyo:P

erken dollenme olmus degerıne bakaraktan 4+4haftanda oldugunu dusunuyorum bugun. gorunmeyebılıyo 1 2 gun bıle o ka fark edıyo ki.:) oyle dusun.dıs gebelık genelde artıs bı degısık oluyo normal olmuyo bı cıkıyo bı ınıyo ya da az az artıyo bhcg. oyle kotu seyler dusunme daha 5. haftalık hamılesın :)) o heycanı da korkuyu da ıyı bılırım :)) sabret canım benım gunler cabuk gecıyo:p
aslına bakarsan 4.5 yasında kızım var bide ikinci hamılelık bu ama yıne aynı heyecan ve tedirginlikler oluyomus demekki😍 çok sagol desteğin için 😘

Back