- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi 3oglanannesi
-
Bendede gorunmemisti 5 haftaliken , doktor sonrasinda 4 hafta sonra randuvu verdi ..
Yani 9 haftaliken gormustuk biz ..
arkadaşlar en son 11 ekimde adet oldum şuan tahminen 6 haftalk hamile olmam gerekiyor kan değerim 165 çıktı ama dokr-tor keseyi göremedi.lütfen yardımcı olun.nrmalmi bu yoksa dış gebelik olabilirmi.kasık ve bel ağrım var.
Canım bence doktor ne diyosa onu yap yani her ihtimal olabilir ama kötüyü Düşünme iyi düşün iyi olsun geç Döllenme olmuştur belki sabret zor biliyorum ama Kafanı olumsuz düşüncelerle doldurmaarkadaşlar en son 11 ekimde adet oldum şuan tahminen 6 haftalk hamile olmam gerekiyor kan değerim 165 çıktı ama dokr-tor keseyi göremedi.lütfen yardımcı olun.nrmalmi bu yoksa dış gebelik olabilirmi.kasık ve bel ağrım var.
arkadaşlar en son 11 ekimde adet oldum şuan tahminen 6 haftalk hamile olmam gerekiyor kan değerim 165 çıktı ama dokr-tor keseyi göremedi.lütfen yardımcı olun.nrmalmi bu yoksa dış gebelik olabilirmi.kasık ve bel ağrım var.
kızlar perşembe gunu kan değerim 162.50 idi dün yani 4 gün sonra tekrar yaptık 776 çıkmış sizce normlmi.
Gayet iyi canım doktor bakmadı mi sonucunakızlar perşembe gunu kan değerim 162.50 idi dün yani 4 gün sonra tekrar yaptık 776 çıkmış sizce normlmi.
Gayet iyi canım doktor bakmadı mi sonucuna
gayet iyi artışın :)
doktor baktı ama gebelik haftana göre çok düşük ilerliyo dedi.moralimi bozdu yıne.gerçi dogru en son 11 ekimde adet olmuştum.
Geç yumurtlamış olabilirsiniz.Bu da geç döllenme demek...
Kan değeri 165 ken zaten kese gürülmez..Neden bu değerle kese var mı diye bakıldı anlamıyorum.
Bir ihtimal rahim duvarı kalınlığına bakmıştır.Kalınsa rahim içi gebelik denebilir yani gebelikten söz edilebilir.
Progesteron tahlilide istemiş olmalıydı..
Kese görülebilmesi için değerin 1500 civarı olması gerekiyor...
Bence hemen kötü düşünmeyip 2 gün sonra kan testinizi tekrarlayın.
progestan istenmedi..değerm 776ya çıktıgındada kese gözükmedi..şuan 1488e çıkmış yarın başka bi doktora gidecegim inş.gözükür bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?