• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kese gözükmüyor

3oglanannesi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
2.906
5.510
158
arkadaşlar en son 11 ekimde adet oldum şuan tahminen 6 haftalk hamile olmam gerekiyor kan değerim 165 çıktı ama dokr-tor keseyi göremedi.lütfen yardımcı olun.nrmalmi bu yoksa dış gebelik olabilirmi.kasık ve bel ağrım var.

Bendede gorunmemisti 5 haftaliken , doktor sonrasinda 4 hafta sonra randuvu verdi ..
Yani 9 haftaliken gormustuk biz ..

normal değil canım moralini bozmak istemem ama mutlaka doktor kontrolunde ol şimdiye görünmesi gerekirdi :(

arkadaşlar en son 11 ekimde adet oldum şuan tahminen 6 haftalk hamile olmam gerekiyor kan değerim 165 çıktı ama dokr-tor keseyi göremedi.lütfen yardımcı olun.nrmalmi bu yoksa dış gebelik olabilirmi.kasık ve bel ağrım var.

Geç yumurtlamış olabilirsiniz.Bu da geç döllenme demek...
Kan değeri 165 ken zaten kese gürülmez..Neden bu değerle kese var mı diye bakıldı anlamıyorum.
Bir ihtimal rahim duvarı kalınlığına bakmıştır.Kalınsa rahim içi gebelik denebilir yani gebelikten söz edilebilir.
Progesteron tahlilide istemiş olmalıydı..
Kese görülebilmesi için değerin 1500 civarı olması gerekiyor...
Bence hemen kötü düşünmeyip 2 gün sonra kan testinizi tekrarlayın.

merhaba

umarim benim durumum gibi degildir senin durumun.

gecen pazar 58,sali 69 ve cuma 133 du bhcg.reglim geceli 10 gun oldu.dun doktora gittim.vajinal ultrasonda maalesef embriyonun tutunmadigini ve regl ile ati
acagini soyledi doktorum.su durumda zaten keseyi gorme sansimiz yok sadece tupleri kontrol edicem demisti muayeneden once.o da dis gebelik riskine karsi.
bana da gosterdi ekranim.rahim agzin dogru iniyor maalesef embriyo.progestan ve estrofem iciyordum hepsini kesti.simdi reglimi bekliyorum.3.gunu parcanin dusup dusmedigine bakicak doktorum.

Cnm ben sat a göre 5 haftalık hamıleyken beta 783 cıkmıstı 5+2 tekrar yaptırdık 1440 cıkmıstı keseyi 7.haftanın sonunda gördük
ama burada kese görünümünden ziyade kan degerin cok düşük haftana göre kese varsa bile büyük ihtimal kanama yoluyla vücudun atar

Canım bence doktor ne diyosa onu yap yani her ihtimal olabilir ama kötüyü Düşünme iyi düşün iyi olsun geç Döllenme olmuştur belki sabret zor biliyorum ama Kafanı olumsuz düşüncelerle doldurma

benım değerim 1100 civarındayken keseyi görmüştü doktor ve 8. haftada bebegi gördük inşallah normaldir her şey.

kızlar perşembe gunu kan değerim 162.50 idi dün yani 4 gün sonra tekrar yaptık 776 çıkmış sizce normlmi.

ayrıca yorumlarınız için çok telşekkür ederim bu çok zorlu bi süreç dualarınızda unutmayın inş.

doktor baktı ama gebelik haftana göre çok düşük ilerliyo dedi.moralimi bozdu yıne.gerçi dogru en son 11 ekimde adet olmuştum.

benım son adet tarihim 28 temmuzdu ama bebegım 2 hafta geriden geliyordu geç döllenme olmuş. doktor hafta hafta kontrol etti şimdi bi sorunumuz yok inşallah senın bebegınde iyidir.

kızlar en son değerim 776ydı iki gün sonra bugun tekrar test yaptırdım degerim 1488 e çıkmış.normalmi ya iyice stres yaptım..birde betaya göre gebelik haftam kaç olabilirki.illa ilk adettenmi hesaplanıyor.ilk adet 11ekimdi.

Geç yumurtlamış olabilirsiniz.Bu da geç döllenme demek...
Kan değeri 165 ken zaten kese gürülmez..Neden bu değerle kese var mı diye bakıldı anlamıyorum.
Bir ihtimal rahim duvarı kalınlığına bakmıştır.Kalınsa rahim içi gebelik denebilir yani gebelikten söz edilebilir.
Progesteron tahlilide istemiş olmalıydı..
Kese görülebilmesi için değerin 1500 civarı olması gerekiyor...
Bence hemen kötü düşünmeyip 2 gün sonra kan testinizi tekrarlayın.

progestan istenmedi..değerm 776ya çıktıgındada kese gözükmedi..şuan 1488e çıkmış yarın başka bi doktora gidecegim inş.gözükür bu sefer.

progestan istenmedi..değerm 776ya çıktıgındada kese gözükmedi..şuan 1488e çıkmış yarın başka bi doktora gidecegim inş.gözükür bu sefer.

Dediğim gibi değer 1500 civarı olunca kese görülebilir.
İnşallah güzel haberlerini alırım:KK19:

Back