Evet bende biliyorum daha çok başındayız ama ister istemez düşüncelere dalıyorum benim beta değerim çok düşük başladı sat göre 6 hafta olmam lazım doktorum 3 4 hafta olabilir diyor. Birde eşime ultrason görüntüsü vermiş buraya ekleyemedim.Canim yerlesme kanamasi olabilir iki kat artmis 1100 le kese zaten gozukmez stres yapma lutfen
Gittigim doktordan hiç memnun kalmadım zaten başta kanaman var düşük olabilir dedi sonra tutunma kanaması olabilir diyor. İlaç felanda vermedi yarını beklemeden bu gün başka bir doktora mı çıksam acabaKese gorunmese nasil 3 4 hafta olabilir diyebiliyor ki. Stres yapma benimde 5+1 de kese gorunmedi. 6+4 de kese ve kalp atisi goruldu. Ve 5 haftalik dedi. 8 haftada tekrardan dustum. 7+2 dedi. Benimde hematom var dedi kanama alani dedi. Hastanede yattim ilac kullaniyorum 40 gun boyunca kullanicam.
Baska doktoro gorununGittigim doktordan hiç memnun kalmadım zaten başta kanaman var düşük olabilir dedi sonra tutunma kanaması olabilir diyor. İlaç felanda vermedi yarını beklemeden bu gün başka bir doktora mı çıksam acaba
Teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğiniziBaska doktoro gorunun
Benim beta 12 ile ogrendim herkesin farkli kendini doldurmaEvet bende biliyorum daha çok başındayız ama ister istemez düşüncelere dalıyorum benim beta değerim çok düşük başladı sat göre 6 hafta olmam lazım doktorum 3 4 hafta olabilir diyor. Birde eşime ultrason görüntüsü vermiş buraya ekleyemedim.
Kesinlikle baska bir doktora gitGittigim doktordan hiç memnun kalmadım zaten başta kanaman var düşük olabilir dedi sonra tutunma kanaması olabilir diyor. İlaç felanda vermedi yarını beklemeden bu gün başka bir doktora mı çıksam acaba
Teşekkür ederimKesinlikle baska bir doktora git
Merhaba hematom alanı için hangi ilaçları kullandınızKese gorunmese nasil 3 4 hafta olabilir diyebiliyor ki. Stres yapma benimde 5+1 de kese gorunmedi. 6+4 de kese ve kalp atisi goruldu. Ve 5 haftalik dedi. 8 haftada tekrardan dustum. 7+2 dedi. Benimde hematom var dedi kanama alani dedi. Hastanede yattim ilac kullaniyorum 40 gun boyunca kullanicam.
Ben hastanede tedavi oldum serum fln. Ilac olarakta duphaston kullandimMerhaba hematom alanı için hangi ilaçları kullandınız
Peki suan geçti mi hematom sizdeBen hastanede tedavi oldum serum fln. Ilac olarakta duphaston kullandim
Evet gecti 40 gun kullandiktan sonra ultrasona girdim gecmis dedi. Ama ben gunde bi tane icmeye devam ediyorum. Dusme riskim oldugundanPeki suan geçti mi hematom sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?