• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese görüntüsü?

yazgecesiii

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
141
75
13
31
iyi akşamlar herkese, bugün ilk doktor randevum vardı 4+4 günlük hamileyim. Doktor kese yeni oluşmaya başlamış dedi işaretledi ama ben anlayamadım iki imlecin arasını nasıl gördü doktor? O siyahlığa benzer başka yerler de var, bide hemen işaretli yerin üstünde yatay bir siyahlık var o nedir acaba?

Eklentiler

• 333D6CD1-D9C9-4AB8-B7B7-E7C78AB46469.jpeg
    333D6CD1-D9C9-4AB8-B7B7-E7C78AB46469.jpeg
    105,7 KB · Görüntüleme: 448
iyi akşamlar herkese, bugün ilk doktor randevum vardı 4+4 günlük hamileyim. Doktor kese yeni oluşmaya başlamış dedi işaretledi ama ben anlayamadım iki imlecin arasını nasıl gördü doktor? O siyahlığa benzer başka yerler de var, bide hemen işaretli yerin üstünde yatay bir siyahlık var o nedir acaba?
Hayırlısı olsun inş sağ salim kucagınıza alırsınız.
4+4 de vajinal usg ilemi görüldü ? Karındanmı

4+4 kacgunluk demek benimde adet geçiyor tahlilde beta HCG 100 çıktı kacgunluk demek yani

Benim son adet tarihim 31 Aralık da oldum 7 ocakda adetim bitti şimdi nasıl hesaplayacam

31 aralığa göre hesaplıcaksınız o tarihten itibaren 4 hafta sayacaksınız, yani (28 ocak) 2 gün önceki pazartesi tam 4. Haftanız sayılıyor adet gününüz, pazartesiden bu yana da 2 gün geçti, 4+2 gün oluyor yani eğer hamileyseniz

Benim son adet tarihim 31 Aralık da oldum 7 ocakda adetim bitti şimdi nasıl hesaplayacam
Daha da özetle, 29 aralığı 1. Gün diye sayın tek tek gününüz belli olur, ama hamilelikte gün değil hafta hesabı daha önemli, 4 hafta 2 günlük hamilesiniz siz

31 aralığa göre hesaplıcaksınız o tarihten itibaren 4 hafta sayacaksınız, yani (28 ocak) 2 gün önceki pazartesi tam 4. Haftanız sayılıyor adet gününüz, pazartesiden bu yana da 2 gün geçti, 4+2 gün oluyor yani eğer hamileyseniz
çok sağolun

Arkdaslar 11 haftalik hamileyim belirtilerime gore cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz hamileligimin en basinda beri goguslerim buyudu ama cok degil birde acisi vardi ozelikle uclari sağ gogsumde sol gogsume gore buyudu esimde farketti mide bullantim nerdeyse olmadi ara sira oluyor ama hemen geciyor ve hic bisi asermedim simdiye kadar ne ekşi nede tatli sadece sabah kahvaltida peynir cok tuketiyorum ve hic kiloda almadim aksine kilo verdim yemek yerken karnim tek şisiyor sabah uyaniyorum o şislikte yok sizce nedir bebegim cok merak ediyorum

Back