Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doktorun sana söylemedi mi bu kadar erken kese görinmiceğini. 3000lerde vajinal muanede gözüküyor 5000 civarı da ultrasonda gözüküyorMerhaba benim 2 günüm geçti test yaptım pozitif çıktı kanda 243 çıktı bugün karından muayene oldum kese görünmedi acaba durum nedir bilemedim acilll yardım
Tamam rahim kalınlaşır. 2 günde bir beta tekrarı yaparsın inşallah artışın güzel olur sağlıkla alırsın kucağınaYok erken daha dedi zaten ama kese yoktu rahim kalınlaşmak bar dedi sadece yarın gel tekrar kana bakalım dedi
Korkma kendini de strese sokma aç inşirah suresini onu dinle ferahla dualarım seninlebenim düşüğüm falan var önceden o yüzden direk hastaneye gideyim dedim erkenmiş demek ki ama boş gebelik olur diye korkuyorum
beta 2000 geçince görünür şuan görünmez kese sağlıkla kucağına almanı dilerim...Merhaba benim 2 günüm geçti test yaptım pozitif çıktı kanda 243 çıktı bugün karından muayene oldum kese görünmedi acaba durum nedir bilemedim acilll yardım
2 gün sonra 500ozaman bir kaç gün sonra görünür inşallah