• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese görünmedi

Kayams

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
31
8
16
26
Merhaba benim 2 günüm geçti test yaptım pozitif çıktı kanda 243 çıktı bugün karından muayene oldum kese görünmedi acaba durum nedir bilemedim acilll yardım

Merhaba benim 2 günüm geçti test yaptım pozitif çıktı kanda 243 çıktı bugün karından muayene oldum kese görünmedi acaba durum nedir bilemedim acilll yardım
Canım doktorun sana söylemedi mi bu kadar erken kese görinmiceğini. 3000lerde vajinal muanede gözüküyor 5000 civarı da ultrasonda gözüküyor

Yok erken daha dedi zaten ama kese yoktu rahim kalınlaşmak bar dedi sadece yarın gel tekrar kana bakalım dedi

Yok erken daha dedi zaten ama kese yoktu rahim kalınlaşmak bar dedi sadece yarın gel tekrar kana bakalım dedi
Tamam rahim kalınlaşır. 2 günde bir beta tekrarı yaparsın inşallah artışın güzel olur sağlıkla alırsın kucağına ♥️

E canım sen bebeği yapıp gitmişsin nerden görsün daha çok erken gitmişsin, birazcık bekle kalınlaşma da yolun başı sonra kese daha birkaç hafta sonra bebek inşallah görünür stres yapma ☺️

benim düşüğüm falan var önceden o yüzden direk hastaneye gideyim dedim erkenmiş demek ki ama boş gebelik olur diye korkuyorum

Çok teşekkürler canım inşallah 3 yıldır bekliyorum kendiliğinden oldu çok şükür

beta 2000 geçince görünür şuan görünmez kese sağlıkla kucağına almanı dilerim...

ozaman bir kaç gün sonra görünür inşallah
2 gün sonra 500
2 gün sonra 1000
2 gün sonra 2000 civarı olur

Yani ortalama 5 6 7 gün sonra kese görünür ama gorunmeyebilir de karından. vajinalde görünür ama

Back