Normal. Karından zaten geç görürsünArkadaslar merhaba. Son adet tarihim 26 agustos beta degerlerim bu sekilde. Bugun doktor karından ultrasyon ile keseyi goremedi normal mi
Gayet güzel artmış değerleriniz düşmez merak etmeyinSizcw buradan sonra degerim dusermi ilk gebeligim olacak. 2 yildir da istiyorduk bir terslik olacak diye korkuyorum
Yok güzel artış olmuşSizcw buradan sonra degerim dusermi ilk gebeligim olacak. 2 yildir da istiyorduk bir terslik olacak diye korkuyorum
Cok teşekkür ederimTadini cikarmalisin değerlerin cok guzel kese karindan binli degerde gorunmez zaten 1 hafta sonra gitsen kesin gorunur...tekrarliyorum tadini cikarip bol bol dua edin
Evet dogru diyorsunuz ben cok panikledim deSon âdet tarihinde göre 4 haftalık zaten 2 hafta sonra yumurtlamış olsanız 2 haftalık olur yani karından ultrasonla görmek için erken
Sakin olun bu bir kaç hafta böyle geçiyor beta hcg artacak mı kese görünecek mi içinde bebek görünecek mi sonra kalp atışı duyulacak mı diye diye ama hepsi sorunsuz şekilde olur inşallah merak etmeyin. Bu yüzden doktorlar erken test yapmayın diyorlar çok panikliyoruz bizEvet dogru diyorsunuz ben cok panikledim de
İnsallah hayirlisiyla hepsi olur. O kadar panigim kii geceleri yatamiyorum dış gebelik falanmi diye beta artisi guzel ama ya yanlis yere tutunduysa diye korkuyorum simdide.Sakin olun bu bir kaç hafta böyle geçiyor beta hcg artacak mı kese görünecek mi içinde bebek görünecek mi sonra kalp atışı duyulacak mı diye diye ama hepsi sorunsuz şekilde olur inşallah merak etmeyin. Bu yüzden doktorlar erken test yapmayın diyorlar çok panikliyoruz biz