KESE GÖRÜNMEDİ KESE YOK LÜTFEN YARDIM EDIN BENIM GIBI OLANLAR BILGILERINI PAYLAŞIRSA SEVINIRIM.

Sağol canım Teşekkür ederim benim kasıklarımda ve karnımda ağrı oluyor sende oldumu?? Senin belirtilerin neydi ?
Ben Göğüs hassasiyetinden anladm dr a gitmiştim beta da istedim istedim adetime 2 gün vardı 92.7 çıktı randevu aldım kan verdim 21 inde 4820 çıktı sonra ultrasonla bakıldı 5+6haftalık 11 mm dedi dr herşey yolunda haftasında gidiyo 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi 13ünde randevum var bakalıM hayırlısı

Benimde bu haftaya kadar her gece yatınca oluyodu sağ tarafıma yatınca rahat ediyodm gaz sancısı çok çektim koca gece gezdiğimi bilirim şimdi onşar gitti mide bulantısı halsizlik baş dönmesi geldi diğerlerine razıydım mide bulantısı mahvediyo beni
Allah yardımcın olsun canım inşallah rahat sağlıklı gebelik geçirirsin benimki geç döllenme galiba bende ağrı çekiyorum şuan geceleri uyuyamiyorum endiseliyim bide acaba keseyi bu cumartesi görebilicekmiyim

Allah yardımcın olsun canım inşallah rahat sağlıklı gebelik geçirirsin benimki geç döllenme galiba bende ağrı çekiyorum şuan geceleri uyuyamiyorum endiseliyim bide acaba keseyi bu cumartesi görebilicekmiyim

Inşallah canm Sağol. İnşallah görürsün cumartesi günü keseyi

İyi akşamlar Güzel Anneler; öncelikle Benim son Adet tarihim 14.01.2018 benim 02.02.2018 tarihinde lekelenmem oldu. Kan tahlilinde Beta Hcg 66.95 ml-5 çıktı. Doktor 3,4 haftalık hamilesin dedi. Ultrasonda Kese Gözükmedi Alttan muayenede Kese YOK. Çok endişeleniyorum lütfen bana yardım edin. Önceden 5haftalık 1düşüğüm oldu çok korkuyorum dış gebelikten. Benim gibi olanlar varsa yardım edebilirmisiniz yada değerleri benim gibi olanlar tecrübelerini anlatabilirmi? Şimdiden çok teşekkür ederim
Kesenin görünmesi 4. Haftadan sonra oluyor bildiğim kadarıyla

önceden gitmiştik kan tahlili yapmıyoruz sağlık ocağına gidin demişlerdi o yüzden tekrar gitmedik canım yapılmıyor diye biliyordum ben çok teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için Allah razı olsun ⚘⚘
Doktordan geldik haber vereyim dedim keseyi gördük çok şükür şimdi sıra kalp atımında onun içinde 2 hafta sonra dedi ama haftaya aşağıdan muayeneyle o da görünür bakalım bi yeni haftaya başlayalım inşallah keyfime göre hareket edicem ya gidicem erken ya da beklicem

Doktordan geldik haber vereyim dedim keseyi gördük çok şükür şimdi sıra kalp atımında onun içinde 2 hafta sonra dedi ama haftaya aşağıdan muayeneyle o da görünür bakalım bi yeni haftaya başlayalım inşallah keyfime göre hareket edicem ya gidicem erken ya da beklicem
Kızlar merhaba daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum.
Adetime 4 gün kala kan sonucum 21 bugün ise 45 cıktı değerlerim iyi mi

Kızlar merhaba daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum.
Adetime 4 gün kala kan sonucum 21 bugün ise 45 cıktı değerlerim iyi mi
Bende 2 defa kimyasal gebelik yaşadım inşallah kimyasal gebelik değildir daha açıklayıcı yazarsanız iyi olur mesele tahlili ayın kaçında verdiniz 2 sonucun testini kaç gün sonra yaptırdınız

Bende 2 defa kimyasal gebelik yaşadım inşallah kimyasal gebelik değildir daha açıklayıcı yazarsanız iyi olur mesele tahlili ayın kaçında verdiniz 2 sonucun testini kaç gün sonra yaptırdınız
Canım ilk testi adete 4 günkala yani 01.03 tarihinde yaptırdım 21 çıktı. 2. Testide bugün yaptırdım 45 adete 3 gün var. Gercekten cok korkuyorum coraspirin ve cleaxen vurmaya basladım

Canım ilk testi adete 4 günkala yani 01.03 tarihinde yaptırdım 21 çıktı. 2. Testide bugün yaptırdım 45 adete 3 gün var. Gercekten cok korkuyorum coraspirin ve cleaxen vurmaya basladım
Testleri 1 gün arayla yaptırdın yani doğrumu anladım eğer öyleyse değer gayet iyi
Tedaviylemi oldu bebeğiniz neden coraspin ve cleaxen a başladınız doktorusunuz mu dedi başlamanızı
Ama değeriniz iyi en güzel takip 2 günde bir kanda yapılan takip o daha net ve sağlıklı sonuç verir tavsiyem her gün kan vermeyin 2 günde bir verin

Testleri 1 gün arayla yaptırdın yani doğrumu anladım eğer öyleyse değer gayet iyi
Tedaviylemi oldu bebeğiniz neden coraspin ve cleaxen a başladınız doktorusunuz mu dedi başlamanızı
Ama değeriniz iyi en güzel takip 2 günde bir kanda yapılan takip o daha net ve sağlıklı sonuç verir tavsiyem her gün kan vermeyin 2 günde bir verin
Evet canım 1 gün arayla yaptırdım . Duramıyorum acaba değer artıyor mu diye . Benim kimyasal gebelik yaşamamın nedeni kan pıhtılaşması cıktı bende o yüzden kullanmaya başladım canım. Tedavi ile olması kendiliğinden
Yarında kan verip 2 günde 1 baktıracağım

Benim SAT 23 ocak geçen hafta salı adet olmadım akşamına evde test yaptım silik çizgi çıktı çarşamba hemen kan verdim 39.70 çıktı cuma tekrar verdim 92.90 çıktı bu pazartesi yine verdim 356.25 olmuştu değerim dün tekrar kan verdim ve değerim 821.16 olmuş yarında inşallah işte kese görmek için gidicez doktora
İnşallah görürsek yazarım yarın
Merhaba benimde sat 27 ocak sizin dün dediğiniz Çarşamba günü yani 28 şubatta mı 821 çıktı?
Benimde
26 şubatta 524
28 şubatta 1920
02 martta da 4092 çıktı sonuçlarım. Ama 1 martta kese göremedik salı günü tekrar gidicem. Sizin keseniz görünmüş hayırlı olsun. Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin ve hepimizin tabi

X