KESE GÖRÜNMEDİ KESE YOK LÜTFEN YARDIM EDIN BENIM GIBI OLANLAR BILGILERINI PAYLAŞIRSA SEVINIRIM.

Lovemom

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2018
188
193
30
İyi akşamlar Güzel Anneler; öncelikle Benim son Adet tarihim 14.01.2018 benim 02.02.2018 tarihinde lekelenmem oldu. Kan tahlilinde Beta Hcg 66.95 ml-5 çıktı. Doktor 3,4 haftalık hamilesin dedi. Ultrasonda Kese Gözükmedi Alttan muayenede Kese YOK. Çok endişeleniyorum lütfen bana yardım edin. Önceden 5haftalık 1düşüğüm oldu çok korkuyorum dış gebelikten. Benim gibi olanlar varsa yardım edebilirmisiniz yada değerleri benim gibi olanlar tecrübelerini anlatabilirmi? Şimdiden çok teşekkür ederim

beta hcg düşük gözükmez ki zaten... leke belki yerleşiyor olmasındandır... geç döllenme belkide. bence panikleme lekeler devam ediyor mu ağrın varmı?

beta hcg düşük gözükmez ki zaten... leke belki yerleşiyor olmasındandır... geç döllenme belkide. bence panikleme lekeler devam ediyor mu ağrın varmı?
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Hayır 2 gün sürdü sadece lekelenmem geçeli 3 hafta oldu. Bu 2 gündür ağrım var karnımda ve kasıklarimda ve karnımda gurultular oluyor. Son adet tarihime göre 6 haftalık ama doktor küçük dedi. Ultrasonda ve Alttan muayenede kese gözükmedi Cumartesi gel dedi endişeliyim. Kese kaç haftalıkken gözüküyor acaba bir bilginiz varmı⚘⚘⚘⚘

Gozukmedi dediginzde hcg değeriniz kacti? Görünmesi hafta olarak degil de hcg degeri olarak daha iyi takip edilir. Benim 3bin kusurlerde anca alttan ultrasonla 4mm olarak gorulmustu. Gec dollenme olabilir endise etmeyin.

ben 4 gebelik geçirdim şuan 5. hamileliğim cuma doktora gidicem kesenin görünceğini sanmıyorum. 4 hafta olmuş olacak. daha önceki gebeliklerimde 5. haftada görüyorduk karından tabi. ama son gebeliğimde beta değeri 5000lere gelemsine rağmen kese çok zor görünmüştü ve sonuç düşük yapmıştım. lekelerim vardı ama kesilmeyen hatta kırmızıya dönen. bend ekorkmuştum dış gebelik mi diye dış gebelikte beta hcg değeri hızla yükselir... 2 günde bir test yapılıyordu. normal yükselişteydi. bence kokmayın lekeleriniz kesilmiş ama ağrıya anlam veremedim. test için takrar çağırmadımı normalde 1000 de görülür. bu değer son değeriniz mi bir keremi test yapıldı ben anlamadım

Gozukmedi dediginzde hcg değeriniz kacti? Görünmesi hafta olarak degil de hcg degeri olarak daha iyi takip edilir. Benim 3bin kusurlerde anca alttan ultrasonla 4mm olarak gorulmustu. Gec dollenme olabilir endise etmeyin.
Beta Hcg 66.95 ml5 cıktı sizce benimki kaç haftalık yada kaç günlük

Maşallah hayırlı olsun Allah sağ-salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben 1 kez kan testi yaptım Beta Hcg 66.95 ml5 5 cıktı sizce kaç haftalık yada kaç günlük sizin değerleriniz baya yüksek maşallah ⚘⚘⚘⚘ beni Bu cumartesi tekrar çağırdı doktor ozaman yine bakilicak kese tam nezaman gözükür acaba

Lovemom merhaba..
Acele etmeyin, sabırlı olun.. Kendinizi bu sekilde, farkinda olmadan daha çok germiş oluyorsunuz..

Kese 5.ve 6. haftalardan itibaren görünür.
Kalp atışını duyduktan sonra da hamile olduğunuz hekimlerce kabul edilir. Umarım sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız. Biraz sabredin. Herşey olacağına variyor

ben şuanki değerimi bilmiyorum yazdığım değer düşük yaptığım gebelikti. szin daha çok yeni 3 hafta falandır daha çok erken ve küçük görünmez tab rahat olun siz. ben beta değerimi yarın öğreneceğim.

Teşekkür ederim Allah razı olsun cevap verdiğiniz için cok sagolun ⚘⚘⚘

Bazı doktorlar insanı yok yere strese sokuyorlar alttan kesenin görünmesi için beta hcg hormonu 1500 üstü olması lazım kalp atımı içinde yine 5 binin üzeri olması lazım bu yazdığım değerler alttan muayeneyle görünür genelde
Siz kan testini tekrarladınız mı?
İnşallah bi aksilik olmazsa yarın sabah bende kese görmek için doktora gidicem

Ben 1 kere kan tahlili yaptım isa Pazartesi günüydü. Beta Hcg 66.95 ml5 cıktı sizin kan değerleriniz nedir?? Kereniz gözükürse beni bilgilendirirmisiniz çok merak ettim bide son Adet tarihiniz ne zaman acaba ???

Ben 1 kere kan tahlili yaptım isa Pazartesi günüydü. Beta Hcg 66.95 ml5 cıktı sizin kan değerleriniz nedir?? Kereniz gözükürse beni bilgilendirirmisiniz çok merak ettim bide son Adet tarihiniz ne zaman acaba ???

Benim SAT 23 ocak geçen hafta salı adet olmadım akşamına evde test yaptım silik çizgi çıktı çarşamba hemen kan verdim 39.70 çıktı cuma tekrar verdim 92.90 çıktı bu pazartesi yine verdim 356.25 olmuştu değerim dün tekrar kan verdim ve değerim 821.16 olmuş yarında inşallah işte kese görmek için gidicez doktora
İnşallah görürsek yazarım yarın

Aaa maşallah canım kan değerlerin iyi benimki düşük çıktı geç döllenme heralde benim Sat 14ocak. Şubatın 2sinde lekelenmem oldu adetim 10gun geçti kan testinde 66.95 cıktı. Inşallah keseyi görürsün canım Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah haberini bekliyorum canim

Evet geç döllenme olabilir ama doktorunuz neden kan takibi yaptırmadı anlamadım ben ben daha kaset testte öğrenince doktorumu aradım hemen kan ver dedi her sonucumda da 2 gün sonra testi tekrarla dedi sağlıklı bir gebelikmi diye Allah korusun olası bir dış gebelikse erkenden farkedilsin diye genelde doktorlar 2 günde bir kan takibi yaptırıyorlar

Ben özel hastahanede yaptım kan tahlilini buraya yeni taşındık sağlık ocağına kaydımizi yapamadık alımlar dolmuş istenen sayı dolmuş sağlık ocağında malesef özel hastahanede yaptık bizde doktor cumartesi tekrar çağırdı belki buyuzden kan değeri istememiş olabilir

Orda sadece sağlık ocağımı var devlet Hastahanesinde de kan verebilirsiniz gebelik testi yaptırıcam demeniz yeterli ben sağlıkocağında daha hiç tahlil yaptırmadım çok yavaş çünkü sonuç çıkması uzun sürüyor tahlillerimi devlet hastahanesinde yaptırıp telefonla kadın doğum doktoruma bilgi veriyorum o farklı bi şehirde
Bence sende varsa devlet hastahanesine git kan tahlilini tekrarla

önceden gitmiştik kan tahlili yapmıyoruz sağlık ocağına gidin demişlerdi o yüzden tekrar gitmedik canım yapılmıyor diye biliyordum ben çok teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için Allah razı olsun ⚘⚘

Aramızda 1 gün var lekelenmeden 10 gün sonra mı kan verdin ultrasonda da aynı gün mü baktılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…