• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese göründü

slnsvnc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
70
41
88
Kizlar daha önce de sizlerle beta HCG sonuclarimi paylaşmiştim. Bugün kontrole gittim vajinal ultrason ile kese göründü çok şükür .
Fakat doktora ne kadarlik diye sormayi unuttum heyecandan :))
Bayramdan sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.
Görüntü ekliycektim fakat dosyayi yukleyemedim bir türlü..

ZYMJV3]
ZYMJV3.jpg

Himmmm canm gozun aydin evet takipteydm seni cok guzel Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yeni :anneadayı:annişimiz dualarini eksik etme emi:KK74:

Benim ultrason kağıdımda kac haftalık olduğu yazıyor seninkinde de yazması gerekiyor diye dusunuyorum canım. Hayırlı olsun, rabbim kalp atışlarını duymayı da nasip etsin

Benim ultrason kağıdımda kac haftalık olduğu yazıyor seninkinde de yazması gerekiyor diye dusunuyorum canım. Hayırlı olsun, rabbim kalp atışlarını duymayı da nasip etsin

Baktim ama yazmiyor hic birşey SAT a gore 5 haftaligim bugün .

Kağıdını tam net göremiyorum gorsem bende bakardim. Genelde zaten adet tarihine gore gidiyor haftası. :)

Benimde 2 agustos son adet tarihim. Cumartesi gördüm bende haftan ile uyumlu kesen dedi. Kalp atislarinida duymayi nasip etsin Rabbim bizlere:dua:

Kizlar daha önce de sizlerle beta HCG sonuclarimi paylaşmiştim. Bugün kontrole gittim vajinal ultrason ile kese göründü çok şükür .
Fakat doktora ne kadarlik diye sormayi unuttum heyecandan :))
Bayramdan sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.
Görüntü ekliycektim fakat dosyayi yukleyemedim bir türlü..

tebrikler. bende bugün gttim kontrole. 5+2 de keseyi gördük. Senin gibi bayramdan sonra kalp atışlarını dinleyebilmemiz için randevu verdi. İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için.. tekrar tebrikler.

tebrikler. bende bugün gttim kontrole. 5+2 de keseyi gördük. Senin gibi bayramdan sonra kalp atışlarını dinleyebilmemiz için randevu verdi. İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için.. tekrar tebrikler.
Canm bende suan 4,5 haftalilk ama kese falan görmedi doktor gebelik göremiyorum dedi. Test silil positif cikiyor hep adetimi gecikeli 2 gün oldu. Neden görünmedi acaba hamile degilmiyim yoksa diye endise ediyorum

Back