• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese göründü kalp atışı duyulmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kuzularrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Arkadaşlar merhaba benim beta hcg 19767 çıktı ultrason da kese göründü fakat kalp atışı için daha çok erken dedi doktor 10 sonra gel dedi bu durumu yaşayan varmı

benim de öyle oldu endişelenme. benim kese çapı 1.24 cm çıktı. bebek ve kalp atışı betaya göre değil kese çapına göre oluşuyor. kese 1.5 cm üzerindeyken en az görülür. beni de 2 hafta sonra çağırdı endişe etmeyin 🥰

Önce kese görünür sonra bebek ve kalp atışı. Muhtemelen 5-6 hafta şuan sizin bir sonrakinde duyarsınız inşallah 🐣

Önce kese görünür sonra bebek ve kalp atışı. Muhtemelen 5-6 hafta şuan sizin bir sonrakinde duyarsınız inşallah 🐣
benim de öyle oldu endişelenme. benim kese çapı 1.24 cm çıktı. bebek ve kalp atışı betaya göre değil kese çapına göre oluşuyor. kese 1.5 cm üzerindeyken en az görülür. beni de 2 hafta sonra çağırdı endişe etmeyin 🥰
Teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back