- 14 Mart 2025
- 60
- 23
- 3
- 26
- Konu Sahibi baharindali98
-
Daha çok yenidir o yüzden görülmemiştir son adet tarihiniz nedir?Bugün doktora gittim, kese göründü dış gebelik değil ama bebek için erken 10 gün sonra gel dedi. Kücük kücük kanama alanları gördü. Fitil filan yazdı düşük riski olana da olmayana da yazıyorum küçük kanama alanı görsem bile dedi. Kötü bişi yokturdur değil mi?
16 şubattı benim takvime göre 6+5 ama doktor daha zamanı da tahmin edemedi sadece kese görünüyor ama dış gebelik değil diye bastırdıDaha çok yenidir o yüzden görülmemiştir son adet tarihiniz nedir?
Dış gebelik değil bence de kese rahimde görünmüş çünkü. Biraz daha bekleyin inşallah bi sıkıntı yoktur. 10 gün sonra da gözükmezse boş gebelik olabilir16 şubattı benim takvime göre 6+5 ama doktor daha zamanı da tahmin edemedi sadece kese görünüyor ama dış gebelik değil diye bastırdı
1500civarinda vajinal, 3000civarinda karından net görünürMerhaba. Kese rahim içinde olunca dış gebelik faktörünü eliyorlar bildiğim kadarıyla. Benim en son Beta HCG 649 çıktı Çarşamba günü. Siz kaç değerle gördünüz keseyi? Benim son adet tarihim de 18 Şubat.
betanız kaç16 şubattı benim takvime göre 6+5 ama doktor daha zamanı da tahmin edemedi sadece kese görünüyor ama dış gebelik değil diye bastırdı
Salı gündü 1000 idi sonra gerek duyulmadı bakmayabetanız kaç
Salı günü 1000’di daha sonra bakmadı doktorlar1500civarinda vajinal, 3000civarinda karından net görünür
1500civarinda vajinal, 3000civarinda karından net görünür
Salı günü 1000 idi değerim. Bugün kese tamamen göründüMerhaba. Kese rahim içinde olunca dış gebelik faktörünü eliyorlar bildiğim kadarıyla. Benim en son Beta HCG 649 çıktı Çarşamba günü. Siz kaç değerle gördünüz keseyi? Benim son adet tarihim de 18 Şubat.
Keseniz görüldüğünde kaç haftalık hamile olduğunuzu söyledi mi doktor? Bana anlayamam görünmüyor çünkü bebek dediBenimde ilk kesem göründü sonra bebisi ve kalp atışını gördük
Adet tarihime göre 5 haftalıkti ama doktor 6 hafta olarak güncellendi bebeği gördükten sonra canım yani 4+2 haftalıkken falan görmüş olmam lazım keseyi 6+1 de de bebeği kalp atışlarını duydukKeseniz görüldüğünde kaç haftalık hamile olduğunuzu söyledi mi doktor? Bana anlayamam görünmüyor çünkü bebek dedi
Benim kesemi gördü ama bebek için 10 gün sonra kese yeni oluşmuş dedi umarım kötü bişi değildirAdet tarihime göre 5 haftalıkti ama doktor 6 hafta olarak güncellendi bebeği gördükten sonra canım yani 4+2 haftalıkken falan görmüş olmam lazım keseyi 6+1 de de bebeği kalp atışlarını duyduk
Yok canım venimde öyle olduBenim kesemi gördü ama bebek için 10 gün sonra kese yeni oluşmuş dedi umarım kötü bişi değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?