Kese göründü, bebek için erken denildi

baharindali98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
59
23
3
26
Bugün doktora gittim, kese göründü dış gebelik değil ama bebek için erken 10 gün sonra gel dedi. Kücük kücük kanama alanları gördü. Fitil filan yazdı düşük riski olana da olmayana da yazıyorum küçük kanama alanı görsem bile dedi. Kötü bişi yokturdur değil mi?

Eklentiler

• IMG_3955.webp
    IMG_3955.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 36
Bugün doktora gittim, kese göründü dış gebelik değil ama bebek için erken 10 gün sonra gel dedi. Kücük kücük kanama alanları gördü. Fitil filan yazdı düşük riski olana da olmayana da yazıyorum küçük kanama alanı görsem bile dedi. Kötü bişi yokturdur değil mi?
Daha çok yenidir o yüzden görülmemiştir son adet tarihiniz nedir?

Merhaba. Kese rahim içinde olunca dış gebelik faktörünü eliyorlar bildiğim kadarıyla. Benim en son Beta HCG 649 çıktı Çarşamba günü. Siz kaç değerle gördünüz keseyi? Benim son adet tarihim de 18 Şubat.

Normal bı durum, benim kanama alanım çok büyüktu başlangıçta fitil kullandım bende 9.haftada kanmam geçti, 17.haftada yeni bı aln daha oluştu plesantayi yay gibi cevreliyordu yine progestan kullandım bikac gün önce bitti şükür alanım da kaybolup gitti 26.haftadayim, sen tedbiren kendini yoracak zorlayacak işlerden kaçın, bayramda her işe koşma, eğilip doğrulup ani hareketler yapma, atlama zıplama işlerinden kaçın, bol su iç dinlen, ayaklarını uzat bol bol dinlen

Merhaba. Kese rahim içinde olunca dış gebelik faktörünü eliyorlar bildiğim kadarıyla. Benim en son Beta HCG 649 çıktı Çarşamba günü. Siz kaç değerle gördünüz keseyi? Benim son adet tarihim de 18 Şubat.
1500civarinda vajinal, 3000civarinda karından net görünür

Merhaba benim kanamam olmadığı halde ağrılarımı alsın diye progestan yazmıştı dr.Kendisi de hamileliğinde rahat uyumak için kullandığını söylemişti.Endişe etmeyin☺️

Salı günü 1000 idi değerim. Bugün kese tamamen göründü

Keseniz görüldüğünde kaç haftalık hamile olduğunuzu söyledi mi doktor? Bana anlayamam görünmüyor çünkü bebek dedi
Adet tarihime göre 5 haftalıkti ama doktor 6 hafta olarak güncellendi bebeği gördükten sonra canım yani 4+2 haftalıkken falan görmüş olmam lazım keseyi 6+1 de de bebeği kalp atışlarını duyduk

Adet tarihime göre 5 haftalıkti ama doktor 6 hafta olarak güncellendi bebeği gördükten sonra canım yani 4+2 haftalıkken falan görmüş olmam lazım keseyi 6+1 de de bebeği kalp atışlarını duyduk
Benim kesemi gördü ama bebek için 10 gün sonra kese yeni oluşmuş dedi umarım kötü bişi değildir :(

Back
X