- 28 Ocak 2017
- 59
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi Sonbaharguzeldir
-
Korkma geç döllenme olmuştur.. aylar geçtikçe satına uyum sağlıyo bebek..Güzel anne adaylari yardımcı olun ben uzun zamandır takip ediyorum sindi yazabildim bana yardımcı olun lütfen uyuyamadım 4 yıldır bebek bekliyoruz ben 8 gun once gebe olduğumu öğrendim normalde sat a göre 5+4 gunluk ama bugün doktora gittik küçük bir kese göründü 8.9mm ama 4+1 haftalık dedi yani sat a göre arasında 10 gun var bu normalmi benim gibi bunu yaşayan varsa yazabilirim. ..
Sağol canım cevap verdiğin için gebemisinKorkma geç döllenme olmuştur.. aylar geçtikçe satına uyum sağlıyo bebek..
Ewt 34+3 haftalıkSağol canım cevap verdiğin için gebemisin
Sağolun teşekkürler evet kese göründü de bu kadar yani 10 gun farkedermi diye aklıma takıldı gebeyseniz sizin kaç haftalikken ne olmuştu yaxabilirmisinSata uymayabiliyor benim de 10 gün geç döllenme olmuştu. Kese görünmüş ise sıkıntı yok canınızı sıkmayın
Rabbim saglikla kucagina versin ins canım sağolEwt 34+3 haftalık
Sağolun teşekkürler evet kese göründü de bu kadar yani 10 gun farkedermi diye aklıma takıldı gebeyseniz sizin kaç haftalikken ne olmuştu yaxabilirmisin
Sağolun teşekkürler evet kese göründü de bu kadar yani 10 gun farkedermi diye aklıma takıldı gebeyseniz sizin kaç haftalikken ne olmuştu yaxabilirmisin
Çok sağol canım illaki herkezin bir dili yanıyor inşaallah bir sıkıntı çıkmaz hiç birimizde rabbim hepimizin yardımcısı olsunAynen öyle hemenn hemen her doktor da farklı birşey söylüyor en iyisini nette araştırıp bulun memnun değilseniz çekmek zorunda da değilsiniz onu da soleyeyim. Ben ilk öğrendiğimde bi bayana gitmiştim 2. Kez gittiğimde sonuçlar için çok uyumsuz biri olduğunu gördüm yani öyle ki sanki evlilik dışı birşey yapmışım gibi bi eşime bi bana bakıyordu baştan aşağı suzuyordu deli gibi. Sonra değiştirdim aynı hastahanede İnternetten daha iyi bi doktor buldum,ve onla devam ettim. Böyle işte. Sormak İstediğini birşey olursa biz burdayız bebisimle ^-^
Benımde oyleydı cnm ılk 15 gun farkedıyordu suan 13 haftalıgım sadece 3gun farkedıyor yanı gec dollenmede ılk bu sekılde oluyor ama belırlı bır sureden sonra satı yakalıyor basıl oluyor bılmıyrm tuhaf ama gec dollenmeler ultrasyondakıyle son adet tarıhı cakısıyor bende cok sasırmıstım hatta gununu tutmak bıle cok zor oluyor :)Güzel anne adaylari yardımcı olun ben uzun zamandır takip ediyorum sindi yazabildim bana yardımcı olun lütfen uyuyamadım 4 yıldır bebek bekliyoruz ben 8 gun once gebe olduğumu öğrendim normalde sat a göre 5+4 gunluk ama bugün doktora gittik küçük bir kese göründü 8.9mm ama 4+1 haftalık dedi yani sat a göre arasında 10 gun var bu normalmi benim gibi bunu yaşayan varsa yazabilirim. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?