• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese göründü ama değer normal altında

Meleksin07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
89
21
3
31
Merhaba kızlar bugün kesem göründü 4 haftalıkmış.30 ocak beta hcg 2329. 3 şubat yani keseyi gördüğümüz bugün 6064 çıktı sonuç. Olması gerekenin altında. Daha doktorla konuşmadım. Böyle bir durum yaşayan var mı korkmalımıyım lütfen yardımcı olun.

Merhaba kızlar bugün kesem göründü 4 haftalıkmış.30 ocak beta hcg 2329. 3 şubat yani keseyi gördüğümüz bugün 6064 çıktı sonuç. Olması gerekenin altında. Daha doktorla konuşmadım. Böyle bir durum yaşayan var mı korkmalımıyım lütfen yardımcı olun.
Yokmu kimse ya

Keseyi gorduysen artık kan vermeye gerek yok

Arkadas doğru demis keseyi gormussunuz normalde %60 artmasi gerekli.. ama keseyi gordum diyorsnz en saglikli bilgiyi doktorunuz verin bir danisin

Canım öncelikle hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına versin bebeğini inşallah. Açtığın konuları görüyorum bence biraz sakin olmalısın. Bak ne güzel gebesin kesen görünmüş. Bu zamanların tadını çıkar. Stres yapma kendine bu kadar. Doktorun zaten bir terslik varsa mutlaka söyler ve önlemini alır.

Back
X