kese göründü ama beta hcg artmıyor

nevsehirgul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2024
6
3
Merhaba arkadaşlar 02.08 cuma günü 2 adet iyi kalitede 3. gün embriyosu transferim gerçekleşti.
Sabredemeyip erkenden (aynı yerde birkaç saat farkla) verdiğim beta HCG artışım aşağıdaki gibi:
09.08: 7.0
12.08: 48.6
14.08: 106.0
16.08: 229.7
18.08: 488.6
20.06: 848
22.08: 1320

23.08 de de 0.42 cm kesemiz gözüktü bu tarihte 5+4 teydim. 1 hafta sonra kalp atışını görürüz diye tahmin yürüttük takipli doktorumla sabırla o güne ulaştık. ancak kalp atışı kontrolünde 29.08 perşembe günü kese tahmin ettiğimiz kadar büyümemiştir. 0.70-0.80 cm arası bi boya ancaa ulaşmıştı doktorum 1.20-1.50 cm kadar büyümüş olması gerektiğini söyledi zaten bi yüzü düştü doktorunda o da şaşırdı bir terslik olduğunu anlamıştım. Beta verdin mi hiç bir daha dedi vermemiştim çünkü artış gayet iyi gidiyordu diye. O gün tekrar Beta HCg verdim ve 22.08 den taam 1 hafta geçmiş olmasına rağmen 29.08 de verdiğim Beta HCg henüz 2831 e ulaşmıştı. Sizce boş gebelik mi? Çok endişeliyim daha önce 1 düşük 1 kürtajım oldu. Artık anne olmak istiyorum

Canım geçmiş olsun benimde değerlerim iki kat artmadı biz kalp atışı duyduk acaba sorun olur mu
Merhaba cnm diğer yerden yazdım ama görmedin senin bu lenf nodun vardı pet e çekilmiştin sonuç ne oldu ne ciktibende aynı durumdayim merak ediyorum lütfen yardımcı olur musunuz biyopsi sonucu bekliyorum

Canım geçmiş olsun benimde değerlerim iki kat artmadı biz kalp atışı duyduk acaba sorun olur mu
düzensiz artışlarda boş gebelik dış gebelik oluyor genelde ya da kalp atışı almıyolar sizin elhamdüllilah duyulmuş.. inşallah bundan sonra sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…