• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese gelişmemiş dedi 5+3 kese 5.4 mm

Bus06

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2022
51
11
8
32
Arkadaşlar iyi günler o kadar aklım.karisik ki geç döllenme ile 5+3 haftalık hamileyim bugün vajinal ultrason yapıldı kese 5.4mm dedi kesen gelişmemiş kürtaj veya düşük yapacaksın dedi benim durumumda olan veya gebeliği ve kesesi benim gibi olup doktoru olumlu konuşan var mı teşekkür ederim

Kesen ultrasonda görünmedi mi peki ondan mı vajinal ultrason yaptı dünkü 5+3 kese görülmesi için iyi bir hafta eğer görülmediyse doktorun haklı olabilir canım

Normal de de görünüyor ama dış gebelik mi diye baktı sonra da kesen gelişmemiş 5.4 .mm dedi yani bu normal değil mi yoksa gerçekten gelişmemiş mi

Benim kesem gec göründü,bebek de öyle her hafta gittim kontrole ama sonunda bebegin kalbi atmadi aldilar 11.haftada bekle biraz tek doktorun dedigiyle kalma bi kac doktora gorun

Ya 3 farklı doktora göründüm üçü de farklı laflar söylüyorlar valla kime inanacagimiz kalmadı bu gebelik sende doktorsun bunu okumuşsun tecrübelisin demi ama hepsi de farklı cevap veriyor veya işlerini bilmiyorlar

Arkadaşlar iyi günler o kadar aklım.karisik ki geç döllenme ile 5+3 haftalık hamileyim bugün vajinal ultrason yapıldı kese 5.4mm dedi kesen gelişmemiş kürtaj veya düşük yapacaksın dedi benim durumumda olan veya gebeliği ve kesesi benim gibi olup doktoru olumlu konuşan var mı teşekkür ederim
Merhaba sonuç ne oldu bende bugün gittim 5+2 haftalık ama kesen küçük dedi 4 haftalık olaral görüyorum dedi düşük vs demedi ama benimde içime kurt düştü. Sizde sonuç ne oldu

merhaba bende bugün 5+1 GS olan kısım 3.70mm ama bana hiç bir şey demedi doktor kendi kendimi kuşkuya soktum :( Şuan her şey yolunda mı???

merhaba bende bugün 5+1 GS olan kısım 3.70mm ama bana hiç bir şey demedi doktor kendi kendimi kuşkuya soktum :KK43: Şuan her şey yolunda mı???
Bizim 5.4 mm di düşük yaptım ama hepsi böyle okacak değil inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Çok üzüldüm :KK43: Kaçıncı haftada düşük oldu peki :KK43: benimki sizden de kucukmusss :KK43:(
6-7.hafta arasında düşük yaptım canım sagliksiz gebelik dediler sana ne dediler de vajinal USG ile benim 5.4 mm çıkmıştı sağlıksız gebelik dendi düşük yaptım

6-7.hafta arasında düşük yaptım canım sagliksiz gebelik dediler sana ne dediler de vajinal USG ile benim 5.4 mm çıkmıştı sağlıksız gebelik dendi düşük yaptım
5+1 de kese 3.70mm ama bana hiç bir şey demedi hatta hafta ile uyumlu dedi doktor Perşembe tekrar gideceğim hayırlisi olsun inşallah

5+1 de kese 3.70mm ama bana hiç bir şey demedi hatta hafta ile uyumlu dedi doktor Perşembe tekrar gideceğim hayırlisi olsun inşallah
İlk bize de iyi demişlerdi 5+3 de 5.4 mm olmuştu ama kese gelismiyor düşük olur demişti ve düşük yaptım insallah senin sağlıklı olur

Back