- 2 Ağustos 2019
- 555
- 684
- 30
- Konu Sahibi Tansu tanyeli
4 buçuk haftalik hamileyim kese boyutum 0.48 doktorum kesenin büyük olması gerektiğini ve normalinden küçük olduğunu söyledi sizcede ciddi bi küçüklük varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında ilkten gözükmedi doktor dış gebelikten şüphelendi ilk önce sonra alttan muayene etmek istedi canım bende izin verince kese gorundu bu seferde kesen çok küçük kanda 5 haftalik ama kesen 4 haftalik geriden geliyor dedi benimde ilk hamileliğim ve merakla ne olucak bekliorum4,5 haftalik hamilelikte kese nasil gorundu ki
Saglikla ilerlesinAslında ilkten gözükmedi doktor dış gebelikten şüphelendi ilk önce sonra alttan muayene etmek istedi canım bende izin verince kese gorundu bu seferde kesen çok küçük kanda 5 haftalik ama kesen 4 haftalik geriden geliyor dedi benimde ilk hamileliğim ve merakla ne olucak bekliorum
Benim alttan bakınca gorunmustucanjm 1 hafta daha bekle gozukur mutlakaaben gecen cuma gittim 4 haftaliktim alttan bakti kese falan gorunmedi bende bir gariplikmi var ya
cuma gunu gidicem tekrar insallag gozukurBenim alttan bakınca gorunmustucanjm 1 hafta daha bekle gozukur mutlakaa
Benim. Cumartsi günü nasipse .. çok endişeliyim 1 haftadır içim içimi yiyor sorunsuz atlatırım inşBenimde kesem haftasına göre küçük 23 Eylül’de randevum var tekrar gideceğim
Kese boyutunuz kaçtı acaba ilk öğrendiğinizdeBende ilk öğrenip gittiğimde küçük bi kese görünüyo demişti 1 hafta sonra gittigmde 5 haftalıkti demek ilk öğrendiğimde 4 haftalıkti hani olsa banada derdi galiba dr endise yapacak bise yok yani
Mutlu haberlerinizi bekliyorumcuma gunu gidicem tekrar insallag gozukur
Valla,hiç bilmiyorum desemKese boyutunuz kaçtı acaba ilk öğrendiğinizde
Bende de var o gariplikten... ne olcak diye merakla bekliyorum. beta hcg niz kaçti bu aradaben gecen cuma gittim 4 haftaliktim alttan bakti kese falan gorunmedi bende bir gariplikmi var ya
123 du canim hatta doktorum dediki beta hcg 1000 olmadan kese zaten gozukmez ama biz genede bakalim dedi alttan muaene etti tahmin ettigim gibi simdi gozukmez daha cok kucuk dedi yarina randevu verdi yarin belli olucak bos gebelik mi dis gebelik mi yoksa varmi icerde biseyler yarin belli olucakBende de var o gariplikten... ne olcak diye merakla bekliyorum. beta hcg niz kaçti bu arada
Ilk ultrason görüntünuzde gs yazan kesenizin boyutu olmasi lazimValla,hiç bilmiyorum desem
Canim ben de az önce gittim doktora sanırım kese boyu 0.66 (ultrason goruntusunde gs 0.66 yaziyo sanirim o)henüz hafta için bir sey söyleyemem belli değil dedi. Adetimin ilk gününü 1.gun sayarsam 5.hafta oluyo ben de merak ediyorum normal mi acaba diye4 buçuk haftalik hamileyim kese boyutum 0.48 doktorum kesenin büyük olması gerektiğini ve normalinden küçük olduğunu söyledi sizcede ciddi bi küçüklük varmı
Ilk ultrason görüntünuzde gs yazan kesenizin boyutu olmasi lazim
Valla bende inceledim goremedim yaEki Görüntüle 2306753 ben göremedim canm