• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KESE ETRAFINDA KANAMA YAŞAYANLAR!!!!

nickitam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
829
649
158
Selam arkadaslar gecen carsamba agrilarimdan dolayi doktora gittim doktor bebegin ve kesenin iyi oldugunu fakat kese etrafinda kanamam oldugunu bunun düşüge neden olabilecegini söyledi simdi bir hafta yatak istirahatindeyim aranizda bu durumu yasayan varmi neler yaptiniz nasil atlattiniz???

Ben hamile değilim ama arkadasım yaşadı canım ilk zamanlar yattı oda senin gibi bihafta 10 gün..Çok korktu ama suan 2 ayı var doğuma..Dikkatli ol fazla hareket etme mecbur olmadıkca kalkma yataktan dinlen tutunur bebiş inşallah..Dua et allah kavuştursun :)

doktorunuz yatacaksın dediyse yatacaksınız...benim 2 yakınımda oldu bu durum şimdi gayet saglıklı çocukları var.

Ben de 8 haftalik hamileyim. 10 gun once Basaksehirde devlet hastanesine gittim muayene olmaya. Bana kese etrafinda kanama var 6 haftalik gebesin ama kesede bebek yok dusuk riski var deyip bir suru ilac yazdi. Aglayarak odadan ciktim ozel bir hastaneye gittim. Ordaki dr bebegi gordu kalp atisini dinletti ve hic bir kanama olmadigini soyledi. Bugun yine gittim on gun sonra ve hersey yolunda Allaha sukur. Yani tek bi doktorun lafiyla hareket etmeyin arkadaslar boyle kendini doktor sananlar yuzunden devlet hastanelerine de guvenim kalmadi .

Back