Kese etrafında kanama alanı

bayanacizane

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
688
127
Kızlar bir haftadır kahverengi lekem var arada kırmızı da gördüm kese etrafında kanama alanı varmış bu durumu yaşayan var mı sizin ne zaman kayboldu lekeler ve kanama alanı?

16.haftaya kadar devam etti. İğne fitil toparladık şükür. 31. Haftadayım. Dikkat et geçer inşallah hayırlı olsun

Kızlar bir haftadır kahverengi lekem var arada kırmızı da gördüm kese etrafında kanama alanı varmış bu durumu yaşayan var mı sizin ne zaman kayboldu lekeler ve kanama alanı?
Geçmiş olsun 🌸 Kendim yaşamadım ancak ikiz gebeliği olan arkadaşımda ilk 3 ay kanama oldu şu an bebişlerine sağlıkla kavuştu 🌸🌸

Bende de var fitil kullanıyorum çok ayakta kalmamaya çalışıyorum. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🤲🏻

Benim 4. aya girerken başladı. Progestan iğnesi olmaya başladım. Sonra kanama alanı genişledi. Genelde yattım. İğne oldum haftada 3 kere. 20. haftamda anca geçti kanama. Çok şükür yok şu anda 24. haftamdayım. Geçer umarım hemen. Benim kadar enşelenmeyin. Olabiliyormuş sebepsiz.

Bendede kese etrafında kanama varmış 2 gün önce öğrendim progestan verdi doktor alttan kullanacakmışım çok korkuyorum bende inşallah geçer kısa sürede 😔

Merhaba 19. Haftadan yazıyorum 5. Haftadan başlayan kanamalarım vardı sonra bir Prof doktor bu bebeğin şansı yüzde 50 kanama alanı geniş üç hafta hastanede nasıl yatıyorsan öyle yatmalısın yemeğin önüne gelip önünden alınmalı sadece tuvalete kalkmalısın haftada bir duş dedi progestan fitil ve iğne oldum 16. Haftada kesildi 🙏

X