- 2 Mart 2024
- 688
- 127
- Konu Sahibi bayanacizane
Kızlar bir haftadır kahverengi lekem var arada kırmızı da gördüm kese etrafında kanama alanı varmış bu durumu yaşayan var mı sizin ne zaman kayboldu lekeler ve kanama alanı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun Kendim yaşamadım ancak ikiz gebeliği olan arkadaşımda ilk 3 ay kanama oldu şu an bebişlerine sağlıkla kavuştuKızlar bir haftadır kahverengi lekem var arada kırmızı da gördüm kese etrafında kanama alanı varmış bu durumu yaşayan var mı sizin ne zaman kayboldu lekeler ve kanama alanı?
Teşekkür ederim her kanama tehlikeli olmuyor genelde. onunda benim gibi miydi acabaGeçmiş olsun Kendim yaşamadım ancak ikiz gebeliği olan arkadaşımda ilk 3 ay kanama oldu şu an bebişlerine sağlıkla kavuştu
O kadar detaylı hatırlamıyorum ama 3-4 ay hep yatmıştı ayağa kalkmadıTeşekkür ederim her kanama tehlikeli olmuyor genelde. onunda benim gibi miydi acaba
Benim 4. aya girerken başladı. Progestan iğnesi olmaya başladım. Sonra kanama alanı genişledi. Genelde yattım. İğne oldum haftada 3 kere. 20. haftamda anca geçti kanama. Çok şükür yok şu anda 24. haftamdayım. Geçer umarım hemen. Benim kadar enşelenmeyin. Olabiliyormuş sebepsiz.Kızlar bir haftadır kahverengi lekem var arada kırmızı da gördüm kese etrafında kanama alanı varmış bu durumu yaşayan var mı sizin ne zaman kayboldu lekeler ve kanama alanı?
Bendede kese etrafında kanama varmış 2 gün önce öğrendim progestan verdi doktor alttan kullanacakmışım çok korkuyorum bende inşallah geçer kısa süredeKızlar bir haftadır kahverengi lekem var arada kırmızı da gördüm kese etrafında kanama alanı varmış bu durumu yaşayan var mı sizin ne zaman kayboldu lekeler ve kanama alanı?
Hiç korkma canım dinlenince geçiyor benimki hiç geçmicek sandım yat dinlen bol su iç bi şey olmaz inşallahBendede kese etrafında kanama varmış 2 gün önce öğrendim progestan verdi doktor alttan kullanacakmışım çok korkuyorum bende inşallah geçer kısa sürede
Çok teşekkür ederim canım inşallah geçer ya sürekli yatıyorum bişey olmasın diyeHiç korkma canım dinlenince geçiyor benimki hiç geçmicek sandım yat dinlen bol su iç bi şey olmaz inşallah