Merhaba,
öncelikle sakin kalmaya çalışın. Benimde ilk gebeliğim. 7.haftada "kese var ama boş" dediler. sonra "vajinal muayene yapalım" dediler. orada cenin göründü. ancak kanama kanalı var dedi ve rh faktörü olan gebeliklerde (kan uyuşmazlığı) vurulan iğneden vurdular ki zaten bizde de kan uyuşmazlığı var.
ben bunu çok araştırdım. kanama kanalı her gebelikte olabiliyormuş fakat burada önemli olan vücudunuzun onu yok edip etmemesi.
şu an biz 22+6'dayız kızımla :) herhangi bir sorunumuz olmadı çok şükür. sadece detaylı ultrasonda "küçük bir miyomunuz var ancak bebeğinizden uzak, bebeğinize zarar vermez " dediler. bu miyom o kanamadan kaynaklımıdır bilemiyorum fakat bizde herhangi bir sorun teşkil etmedi. umarım sizde de etmez.
içinizi ferah tutun. stres yapmak zarardan başka birşey getirmez. herşey olacağına varır fakat pozitif enerjinin gücüne de inanın lütfen.
umarım herşey güzel olur. Sevgiler.
Kizlar merhaba 5 yıldır bu sayfadayım. İlk hamileligimde de 9 ay boyunca sizlerle paylastim acimida uzuntumude. Simdi size ihtiyacim var. Ikinci gebeligim. Adetimden günler öncesinde kan testi yaptirdim ve 42 küsür bi degerle hamile oldugumu ogrendim. İkinci kez gittigimde arada sadece iki gün oynadi iki katina cikmisdi bile 80 kusur oldu. Tabi devlete gitmistim cok kucuk.kese falan gozukmez muayene edemem dedi. Bende bir hafta sonra zaten dogum yapacagimi doktoruma hastaneme gittim. Kan degerimi aldi hemen ultrasona girdim. Adetime gore 5+8 haftalik hamileyim. Ama doktorum usgde farkli gozukur bu dedi biz 3 4 haftalik olarak giricez dedi. Neyse karnimdan bakti adetlerin duzenlimidif dedi gunu gunune olmaz tabi her ayin 20sinden sonra olurum son 5 aydir en azindan boyle. Sonra bakti iste keseyi gördüm ben dedi kese var ama tabi henuz icinde can var diyemeyiz dedi. Sanirim sen normal bi.kadin 14.gunundw yumurtluyo sen 20.gunde yumurtlamissin dedi. Kese arkasinda kanaman olmus dedi buyuk bi.kanama demedi ama. Hemen igne ve progestan verdi alttan kullaniyorum. Hocam dedim neden olur bu kanama. Dusuk tehdidi dedi veyada bozuk gebelik olabilir dedi bilinmez yani bekleyip gorecegiz dedi. Simdi.rapor aldim evdeyim.dinlenmeye calisiyorum. Bana yat demedi folik asite devam et ignene ilacina.devam et haftaya tekrar bakicaz dedi. Beta hcg guzel ilerliyor artmasj gerektigi gibj artiyo. Ya kizlar dusukden de gectimde bu bu kanama.alani bozuk gebeligin belirtisi olabilir miki. Ikidir ruyamda.ikiz bebek goruyorum bide iyicr bunaldim
Merhaba,
öncelikle sakin kalmaya çalışın. Benimde ilk gebeliğim. 7.haftada "kese var ama boş" dediler. sonra "vajinal muayene yapalım" dediler. orada cenin göründü. ancak kanama kanalı var dedi ve rh faktörü olan gebeliklerde (kan uyuşmazlığı) vurulan iğneden vurdular ki zaten bizde de kan uyuşmazlığı var.
ben bunu çok araştırdım. kanama kanalı her gebelikte olabiliyormuş fakat burada önemli olan vücudunuzun onu yok edip etmemesi.
şu an biz 22+6'dayız kızımla :) herhangi bir sorunumuz olmadı çok şükür. sadece detaylı ultrasonda "küçük bir miyomunuz var ancak bebeğinizden uzak, bebeğinize zarar vermez " dediler. bu miyom o kanamadan kaynaklımıdır bilemiyorum fakat bizde herhangi bir sorun teşkil etmedi. umarım sizde de etmez.
içinizi ferah tutun. stres yapmak zarardan başka birşey getirmez. herşey olacağına varır fakat pozitif enerjinin gücüne de inanın lütfen.
umarım herşey güzel olur. Sevgiler.