• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese darlığı ve düşük tehlikesi

Ultrason resmi var mı canım yani kese küçük mü bebek için. İçini ferah tut bazı doktorlar neler neler söylüyo maşallah sapa sağlam doğuyor bebek. Kanaman falan da yok sanırım hiç sıkma canını.

Slm kizlar yeni drdan geldik ama hic guzel haber alamadik bebegimden, kesemiz 5 hafta bebek 7 hafta dedi, dusukle sonuclanan bir gebelik olacak dedi, geldigimden beri agliyorum, ilk gebeligim var mi hic basindan gecen boyle bir durum yasayan? Ne yapmaliyim?
Böyle durumlarda tek doktorla sınırlı kalmayın. Birde herşeyden önce bu dünyada yiyeceği ekmek varsa ne yapsanız da gelir . Ama gideceği varsa ne kadar çaba etsende boş. İçinizi ferah tutun. Stres en büyük etken .

Ultrason resmi var mı canım yani kese küçük mü bebek için. İçini ferah tut bazı doktorlar neler neler söylüyo maşallah sapa sağlam doğuyor bebek. Kanaman falan da yok sanırım hiç sıkma canını.

Eklentiler

• 20200417_075712.jpg
    20200417_075712.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 46
Kuzum banada bi anormal geldi kese
Saglikli olmicakmis boyle dusun nolur bir kere oldu tekrar olacaktir ama allajtan umit kesilmeZ bol su ic bakalim bekli duzelir bilemiyrmki

Evet bakınca ufak duruyo bebeğe göre ama baksana 11.haftaya kadar gelmişsin belki kese gelişim gösterdiği için lekelenme oluyodur iyi düşün iyi olsun stres yapma sakın dualarım seninle :KK74:

Evet bakınca ufak duruyo bebeğe göre ama baksana 11.haftaya kadar gelmişsin belki kese gelişim gösterdiği için lekelenme oluyodur iyi düşün iyi olsun stres yapma sakın dualarım seninle :KK74:
Kirmizi pembe akinti gelmeye basladi, hayirlisi dusuk nasil olur ne ve nasil yasiycam hic bilmiyorum

Kirmizi pembe akinti gelmeye basladi, hayirlisi dusuk nasil olur ne ve nasil yasiycam hic bilmiyorum
Doktora git biran önce önüne geçilcek bi durumdur belki. 11 haftalık bebek düşüğü baya parçalı ve sancılı olur. Lütfen ihmal etme

Slm kizlar yeni drdan geldik ama hic guzel haber alamadik bebegimden, kesemiz 5 hafta bebek 7 hafta dedi, dusukle sonuclanan bir gebelik olacak dedi, geldigimden beri agliyorum, ilk gebeligim var mi hic basindan gecen boyle bir durum yasayan? Ne yapmaliyim?
Canım sonucun ne güzel haberler ver🏵

Back