- 2 Mayıs 2018
- 192
- 34
- 27
-
- Konu Sahibi Pamuk_prenses_
Bu değere göre kese içinde bebek gözüküyor mu kalp atışını falan duydunuz pekiMerhaba hanımlar bugün 5+3 deyim, doktor kese çok Küçük hatta kesede olmayabilir dedi normalde daha Büyük olmali dedi betaya bakalım dedi beta 6329.13 cikti İyi dedi bu değer göre kücük değilmi ?
Daha 5 haftalık Kalp atisi duyulmazkiBu değere göre kese içinde bebek gözüküyor mu kalp atışını falan duydunuz peki
Çok sagolun için az da olsa rahatladibenim 5+3 kese 1.24 cm ve beta hcg 12 binlerdeydi. bana kücük gelmedi
bir de cihazdan cihaza bile o kadar farkediyor ki. benim iki farklı hastane 4 gün farkla ölçmüstü bebeği. o yüzden hiç takılmayın. kanama, sancı yasamıyorsanız içiniz rahat olsunÇok sagolun için az da olsa rahatladi
Sadece adet olacak gibi bir agri varbir de cihazdan cihaza bile o kadar farkediyor ki. benim iki farklı hastane 4 gün farkla ölçmüstü bebeği. o yüzden hiç takılmayın. kanama, sancı yasamıyorsanız içiniz rahat olsun
Sizin değer ama 5 höre baya yüksekmis 12bin 6 hafta oluyorya normaldebenim 5+3 kese 1.24 cm ve beta hcg 12 binlerdeydi. bana kücük gelmedi
Allah razı olsun cuma günü tekrar gidicem cagirdiHaftaya daha net gozukur canim takip ediyordum seni tebrik ederim bebisin saglikla buyusun
beta hcg öyle haftayı belirleyebilen bir değer değil. evet benim beta hcg zaten regl günümde 2000lerdeydi. cünkü erken döllenme olmuştu. ama haftası son regl günümle yani olması gereken haftayla tam uyumluydu, 5+3. yani beta hcg kese görünene kadar takip edilen bir değer zaten. kese görüldükten somra artık hcg bakılmıyor, bir önemi de olmuyor.Sizin değer ama 5 höre baya yüksekmis 12bin 6 hafta oluyorya normalde
30Kaç günde bı adet oluyorsunuz,geç döllenme olabilir
Banada dedi ilac yaziyim agrim var diye siz aldinizmi düsük önleycibeta hcg öyle haftayı belirleyebilen bir değer değil. evet benim beta hcg zaten regl günümde 2000lerdeydi. cünkü erken döllenme olmuştu. ama haftası son regl günümle yani olması gereken haftayla tam uyumluydu, 5+3. yani beta hcg kese görünene kadar takip edilen bir değer zaten. kese görüldükten somra artık hcg bakılmıyor, bir önemi de olmuyor.
siz de takılmayın bence. kese gelişim gösteriyor ve haftayla uyumluysa sıkıntı yok. regl sancısı da başlarda normal. eğer sürekli ve siddetli değilse önemli değil. ama yine de komtrole gittiğinizde doktorunuza bildirin. benimki hafif regl sancım var dedim diye 8.haftada düsük önleyiciye başlamıştı önlem amaçlı
evet aldım ben 17.haftaya kadar kullandımBanada dedi ilac yaziyim agrim var diye siz aldinizmi düsük önleyci