Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki de değiştirebilirsiniz. 8-9 haftaya kadar bekleye biliyorlar kalp atışı için üniversite ya da başka bir özel hastanede muayene olabilirsiniz. İçiniz rahatlar farklı görüşlerleBenim SAT 5 ARALIK YUMURTLAMAM 17 ARALIKDA YOGUNDU GÜN AŞIRI DEĞERLENDİRDİK BAT 1 OCAKTI 5 OCAKTA BETA HCG 2822 İDİ
7OCAKTA KESE 6.5 MM Dİ
11OCAKTA KESE 14 MM Dİ
13 OCAKTA 16.9 MMDİ
HALA KALP ATIŞI YOKKKK
Ya şehir hastanesi aşırı kötü burada özelde de en güvendiğim doktoru tercih etmiştim ama beni tatmin etmedi başka arayışa geçtim bir kişiye daha görüneyim evet 8 -9 cok fazla yaaaTabiki de değiştirebilirsiniz. 8-9 haftaya kadar bekleye biliyorlar kalp atışı için üniversite ya da başka bir özel hastanede muayene olabilirsiniz. İçiniz rahatlar farklı görüşlerle
Ay inşallah büyük falan diye stres olmuştum teşekkür ederimVajinal muayene olmadığını yazmışsın. Karından ultrason ile kalp atışı 8. veya 9. haftada duyulabilir. Vajinal ultrasonla daha erken duyulur. Doktor değiştirmene gerek yok şu an için. Kese boyutları gayet normal.
Milimetre değer öyle hissettiriyor. Yoksa 1,6 cm kese, embriyo daha tırnak ucu kadar. Belki daha ufak, öyle düşün.Ay inşallah büyük falan diye stres olmuştum teşekkür ederim
5+2’de karından bakılan ultrasonla yalnızca kese görünmesi çok normal. Kesenin boyu da gayet normal, diğer arkadaşa gerek yok dedim ama sen bence başka bir doktora git canım. Bak ben sana benim 5+2 karından görüntümü paylaşayım. Kese boyu 0,75 cm. Sadece kese var.Kızlar benimde son adet tarihi 11 aralık hesaplamama göre 5+2 günlük hamileyim kontrole gittim karnımdan baktı kese var bebek yok yolk sac yok boş gebelik olabilir dedi kese boyu 0.70 cm görünüyor ultrasonda 6+5 günlük görünüyor kafam karıştı ve moralim bozuk sizce ne yapmalıyım
Yani ultrasonda 6+5 görünce bi tedırgin oldum haftaya görürmüyüm acaba bebişi salak doktor öyle korkutu ki yüreğime şu serptin cnm benim5+2’de karından bakılan ultrasonla yalnızca kese görünmesi çok normal. Kesenin boyu da gayet normal, diğer arkadaşa gerek yok dedim ama sen bence başka bir doktora git canım. Bak ben sana benim 5+2 karından görüntümü paylaşayım. Kese boyu 0,75 cm. Sadece kese var.
Yok yok sen rahat ol, Pazartesi günü şöyle iyi bir doktora git. Gerekirse vajinal baktır. Zararı olmaz merak etme.O zaman korkmama gerek yok sanırım cnm çünkü kanama filan var mı diye sordu hayır dedim ama kafam çok karıştı
Ben de onu anlamadım bebeği görmeden ultrason nasıl öyle söylüyor. Bir hata var orda. Seninle alakalı değil bence.Çok teşekkür ederim cnm ultrasonda 6+5 görünüyor oda kafamı karıştırdı ne alaka diye düşündüm imkansız çünkü ama senin dediğin gibi yapayım ben
Canım bu ultrasonda bence bir sıkıntı var ama sen yine de başka doktora git, ben uzmanı değilim. Crl baş popo uzunluğu demek. Senin bebeğin daha gözükmüyor ki, Crl nasıl ölçülsün? Haliyle 0,70 cm bebek için 6 hafta 5 günlük bir zaman vermiş ultrason. Ama doktorun ne yolk kesesi görmüş ne de bebek. Yani burda bir mantık hatası var.Ultrasonda böyle cnm
Valla bende anlamadım hiç bişe çok garip geldi bana da pazartesi başka hastane ve Doktor'a gidicem haber ederim sanaSenin ultrasonunda görülen 0,70 cm kese boyu değil canım. Dediğim gibi Crl yani crown-rump length; bebeğin baş-popo mesafesini ölçer. Haliyle burda bir yanlışlık var. Senin doktorun bebeği ölçtüyse neden boş gebelik dedi? Çok saçma yani. Acaba bakan kişi doktor değil miydi, şüpheye düştüm şu an.
Evet çok merak ettim haberlerini bekliyorum canım. Ama endişe etme bence sende bir sıkıntı çıkmayacak. Burda ya ultrasonda ya da doktorda bir hata var gibi geliyor bana.Valla bende anlamadım hiç bişe çok garip geldi bana da pazartesi başka hastane ve Doktor'a gidicem haber ederim sana
Kesenin sol altında bi nokta gözüküyor gibi geldi bana