- 7 Ekim 2023
- 11
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi sedeffklnc
-
Ben çok korkuyorum 3 tane kaybım var bu 4. Bebeğim inşallah bir şey olmaz bebeğime benimle kalırEvet bebek hiç olmazsa buna boş gebelik deniyor. Ya da bebek oluşup çok küçük kalıp hemen gelişimi duruyor. 7.haftada falan kalp atışı duyulur normalde. Zaten büyük ultrason size net ve kesin cevabı verir
Sizin adınıza çok üzüldüm. Umarım rabbim bu bebeği size bağışlar. Diğerlerinide bu sebepten mi kaybetmiştiniz?Ben çok korkuyorum 3 tane kaybım var bu 4. Bebeğim inşallah bir şey olmaz bebeğime benimle kalır
2 tanesi kimyasal gebelikti bir tanesi de doktor yanlış ilaç vermişti o da düşüğe sebeb olmustuSizin adınıza çok üzüldüm. Umarım rabbim bu bebeği size bağışlar. Diğerlerinide bu sebepten mi kaybetmiş
Şu an beklemedeyim kan tahlili yapti o doktor da duyamadi kalp atışını Çarşamba günü geri gel dedi sizinki nasıl oldu pekiMerhaba bunu bende yaşadım çok üzüldüm sizinde olunca ne durumdasınız insalah yavrunuz sizinledir
Kürtajla mi sonlandı ben de korkuyorum yaBen anlatıp sizi üzmesem her gebelik kendine özel derler ya
Herkesin bir olmuyor kendinizi strese sokmayin sağlıklı bir bebekse devam eder demişti bana doktorlarKürtajla mi sonlandı ben de korkuyorum ya
Evet öyle inşallah rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayi nasip eder tüm olmayanların hepsine verir inşallahHerkesin bir olmuyor kendinizi strese sokmayin sağlıklı bir bebekse devam eder demişti bana doktorlar
mrb durumunuz ne oldu acaba bende 7 haftadayım sata göre kese var bebek yok bir hafta daha beklememi istedi doktor haftaya tekrar gidecem ama umudum yokEvet öyle inşallah rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayi nasip eder tüm olmayanların hepsine verir inşallah
Bana da ilk öyle demişti ama ondan sonraki haftaya gittim bebeği görmüştüm ama kalp atışı yok dedi doktor inşallah bebeğinizi ve kalp atışını hemen görürsünüz gittiğiniz demrb durumunuz ne oldu acaba bende 7 haftadayım sata göre kese var bebek yok bir hafta daha beklememi istedi doktor haftaya tekrar gidecem ama umudum yok
canım benim kese de baya büyümüş doktor cok umutlu konuşmadı senin kesenin boyutu ne kadardıBana da ilk öyle demişti ama ondan sonraki haftaya gittim bebeği görmüştüm ama kalp atışı yok dedi doktor inşallah bebeğinizi ve kalp atışını hemen görürsünüz gittiğiniz de
20 mmcanım benim kese de baya büyümüş doktor cok umutlu konuşmadı senin kesenin boyutu ne kadardı
Şimdi 20 mm o zaman da kaçtı hatırlamıyorum bana da doktor hiç umutlu konuşmadı şimdi de pazartesine kadar bekleyelim olmadı kürtaj yaparız dedi
benimde dün baktık 21 mm benide salı günü tekrar cağırdı senin bebek göründüyse büyük ihtimal kalp atışıda duyarsın bende bebekte görünmüyorŞimdi 20 mm o zaman da kaçtı hatırlamıyorum bana da doktor hiç umutlu konuşmadı şimdi de pazartesine kadar bekleyelim olmadı kürtaj yaparız dedi
Bende bebek göründu ama kalp atışı yok bebek gelişmiyor deidbenimde dün baktık 21 mm benide salı günü tekrar cağırdı senin bebek göründüyse büyük ihtimal kalp atışıda duyarsın bende bebekte görünmüyor
anladım canım cok zor bir durum benim ilk gebelik oda bir yılın sonunda kavuştum ve böyle olunca cok üzülüyorumBende bebek göründu ama kalp atışı yok bebek gelişmiyor deid
Üzülme rabbim sabrını da birlikte veriyor inşallah rabbim korktuguna ugratmazanladım canım cok zor bir durum benim ilk gebelik oda bir yılın sonunda kavuştum ve böyle olunca cok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?